slobasuper9 2260 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ako vikendom voziš usisivač onda se i to može smatrati moto detaljem Obzirom da mi je brat ostetio skuter padom sad samo usisivač mogu da vozim dok ga ne sredim Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12894 Napisano Mart 12, 2019 Ne silazi, 7409 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrivka MORA da bude paropropustna. Ako nije, stvoriće se kondenzacija i motocikl će biti u vlažnom okruženju što je puno gore nego da je ne vetrometini. Drugo, bilo kakva prašina stalnim drndanjem će mu oštetiti lak. Ja pokrivku koristim u garaži samo tokom zimskog perioda kada ga detaljno operem i voskiram. Ciradom ga zaštitim od prašine i ne diram ga do proleća. Tokom godine ga ne pokrivam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da kupite ciradu od goretexa ili da vam baba ištrika od vune 1 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Na mnogim ceradama napišu da su dišuće, pogotovu na aliju u šta baš i ne verujem. Alekre je u pravu. Evo jedne , možda je ima i kod nas, dišuća je i namenjena za unutra : https://www.ebay.co.uk/p/Oxford-DORMEX-Motorbike-Cover-Indoor-Breathable-Motorcycle-Dust-Cover-XL-CV404/18009826882 A ova za napolju, dišuća i vodonepropusna: JDC Waterproof Motorcycle Cover Motorbike Breathable Vented Black - RAIN - XL WWW.EBAY.CO.UK JDC Waterproof Motorcycle Cover - RAIN. A string cord rim runs around the bottom edge keeping the cover fitted to your bike, this can be tightened to adjust the size of the cover to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u ponedeljak i uzeo pokrivku, podkapu, i donji deo aktivnog. Sta mislite, jel ima jos na stanju M velicina u NS-u? Ja uzeo samo jedan komad da probam, a posle me mrzelo da idem opet da uzmem jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Mart 13, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj Lidl u NBG nema ni pomfrit kada je na akciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Mart 13, 2019 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Taj na NBgd-u je (cenim) najmanji površinski a pokriva najgušće naseljeni deo Srbije. Verujem da mu je dnevni promet skoro kao svih ostalih zajedno . Nedostaje na Nbgd-u jedno 10-tak Lidl-ova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan BIo sam danas u Vojislava Ilica imate sve od moto opreme kome treba nek se provoza do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 63 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, VR46 said: Мораћу да одем по активни веш...Али једно питање колеги који је купио кациге,имају ли неку хомологацију? Imaju homologaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da kvarim kupovinu ali mi se cini da aktivni ves nije za hladnije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Mart 13, 2019 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan I meni se isto cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Aktivni ves i nije uvek samo za hladnije vreme, on sluzi najvise da sa tela otkloni znoj, i na taj nacin ce se osoba koja nosi osecati prijatnije nego kada se leti oznoji u pamucnoj majici. Ja nosim isti ves i zimi na skijanju i leti na motoru, bajsu i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Mart 13, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Potkapa XL je vise M, malo steze. Probajte ako ste u prilici. Kaciga flip-up L je za 60cm obima glave. Za jet kacigu pise MADE in GERMANY. Bolja i ta nego brain-cap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Mart 13, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, gox said: Najbolje da kupite ciradu od goretexa ili da vam baba ištrika od vune Eto razvojne ideje za Sirogojno. A u rubrici "Šta ste danas uradili na svom motociklu" osvane post sadržaja: Ištrikao zimsku navlaku za prednji blatobran Ideja ima potencijal 5 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 13, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Lindi svasta da se nadje. Ja pazario pre par nedelja sprej za ciscenje lanca motocikla koji je 5,6 puta jeftiniji nego ovaj brendirani iz moto shop-ova. Jos ako se naidje na akciju. Sto da ne, vredi probati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Mart 13, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas i uzeo ženi komplet aktivnog veša i sebi fantomku da je isprobam. I ja za vikend uzeo sprej za čišćenje kočnica, 3 komada, po ceni od 170 din. Kupio u onoj novoj radnji što se otvorila u Merkuru. Al sam se zalepio na odeljenju sa alatom, sreća nisam poneo karticu jer bi račun bio da glava zaboli. Što kaže ženče sve tebi treba, ne znam samo kad ćeš to da koristiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kukao ja zeni kako nemam nich alata u kuci, i gle cuda za prosli rodjus od nje i kumova, velika kutija za alat sa masnicom, a unutra par srafcigera, wd, busilica, set kljuceva, skalpel....lep start pack....medjutim od kako se otvorio lidl, kad god banem, pogledam alat, i kupim neku "sitnicu" + nesto ozbiljnije ako ima...tako da se sad u istoj kutiji nalazi i lemilica, aku odvijac, precizni srafcigeri, set gedora, set imbusa, setovi burgija za metal i drvo i josh par stvari...ne ulazim u kvalitet, znam da nije za ozbiljnu radionicu ali za moje potrebe da jednom godisnje nesto u stanu zbudzim - milina... + sto novcanik nije osetio, malo po malo, i nakupilo se...tako da sad vec imam ritual da odem ponedeljkom i cetvrtkom u lidl, uletim bez kolica, pravac na taj deo gde stoji alat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2260 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan kukao ja zeni kako nemam nich alata u kuci, i gle cuda za prosli rodjus od nje i kumova, velika kutija za alat sa masnicom, a unutra par srafcigera, wd, busilica, set kljuceva, skalpel....lep start pack....medjutim od kako se otvorio lidl, kad god banem, pogledam alat, i kupim neku "sitnicu" + nesto ozbiljnije ako ima...tako da se sad u istoj kutiji nalazi i lemilica, aku odvijac, precizni srafcigeri, set gedora, set imbusa, setovi burgija za metal i drvo i josh par stvari...ne ulazim u kvalitet, znam da nije za ozbiljnu radionicu ali za moje potrebe da jednom godisnje nesto u stanu zbudzim - milina... + sto novcanik nije osetio, malo po malo, i nakupilo se...tako da sad vec imam ritual da odem ponedeljkom i cetvrtkom u lidl, uletim bez kolica, pravac na taj deo gde stoji alat...Jebote istropovao sam se da čitam svoj post a znam da se ne zovem tako i da nisam pisao Meni isto Lidl uzima dosta love za alat. Imam fetiš da imam dosta alata. San mi je garaža iz američkih filmova puna alata Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Mart 13, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan I ja danas pazario, pojas za ženu, meni podkapu, što reče kolega xl je više M al ajd sad, deluje bas solidno i donji deo aktivnog veša, mada sam hteo gornji tek kad sam došao kući vidim da sam uzeo donji. Ali je super, sutra idem po gornji deo. Deluje bas kvalitetno za te pare.I da, imam već 3 godine isti punjač za akumulator kao što se danas prodaje u Lindi, ako se neko možda dvoumi moja topla preporuka za isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Mart 13, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U Lindi u Nbg kupio večeras punjač, ženi podkapu i pojas (džabe ni 600 din) i jednu ciradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Mart 13, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mrle je napisao: ovaj Lidl u NBG nema ni pomfrit kada je na akciji. Kupio i pomfrit. I neke sladolede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 13, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mrle je napisao: I neke sladolede. za 60 dinara extra ukusan -čokolada bademi ili lešnici ...,velik na štapiću.Za ove druge neznam ali ovaj je extra i ima ga celu zimu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Mart 14, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/12/2019 at 7:49 PM, Savan said: I potkapa je odlična. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Meni deluje super..mada jedino me steze u predelu nosaa,je li to tako treba ili ne?(velicinu sam uzeo najvecu sto su imali) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 14, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koju si ti onda uzeo? Ona sto ja imam je tanka potkapa sa izreZom preko celog lica. Znaci preko nosa ne ide ništa, pa ni blizu. Donji deo staje kod brade a gornja ivica je na početku čela. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...