Vukotaa 2 Napisano Mart 11, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,danas sam bio u lidlu,stigla je neka moto oprema tipa kacige,pojasevi,majice... Kupio sam fantomku i video sam da imaju i pojasevi...za 600 dinara...da li valja to cemu?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Onaj pojas je onako... Ali podkapa i komplet aktivnog vesa je za te pare, odlicnog kvaliteta. Ja sam morao da kupim. Znaci ovo je komplet osnovnog sloja za samo 3500rsd. To je dzaba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bocca_bastard said: Koja cifra za aktivni ves? 3k rsd za gornji i donji deo, po 1500 komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bocca_bastard said: Ju nisam video dole da si napisao, sorry Ok cifra skroz! Mozda skoknem sutra Skokni ti danas. Ja sam uzeo poslednji XXL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mene napali što sam hteo da probam flip-up kacigu. Kupi, probaj, pa ako ne valja...vrati. Ma s*** Vam se u ton film. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma one kacige su sranje. Realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Kaciga košta 7k dinara. Ima podbradak, menjaju se sunđeri, ima pinlock, sunčani vizir, brza kopča, flip-up. Jbga, ja se ne razume_ u kacige ali izgleda ima sve. Ne znam koliko ima ** na testu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Mart 11, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, balle je napisao: @Astral Kaciga košta 7k dinara. Ima podbradak, menjaju se sunđeri, ima pinlock, sunčani vizir, brza kopča, flip-up. Jbga, ja se ne razume_ u kacige ali izgleda ima sve. Ne znam koliko ima ** na testu. 1988 godine mi je pukla viljuška na Brankovom mostu, pri 120 km/h, kotrljao sam se 80 metara dok nisam stao na noge. Skidam kacigu, i kažem sebi "Hvala Bogu nisam udario glavu". Bellova, američka kaciga, za ono vreme duplo skuplja od svih koje se mogle naći u okolini. Čist fiber, 1,5 mm je bila odrana sa strane. Toliko o kvalitetu, nedaj Bože nikome da tako testira istu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1926 Napisano Mart 11, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na licu mesta probao gornji deo, doduse preko majice...onda na kasi pitao sta da radim za donji, kaze na zalost, nemate ovde gde probati, no mozete vratiti ako vam ne odgovara...na srecu, uboo sam velicinu..stim sto sam tek sad kad sam se video u tom vesu skontao koliko ruzno deluje ovih 15kg koje imam...moracu da poradim ozbiljno na tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem do Linde, pa cemo videti bas o cemu se radi, ako je ostalo nesto u opste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 11, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je sve samo ne dobra.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da nije toliko dobra. Ali isto tako verujem da je bolja od onih sto kostaju 20-30e i to nove. Ova opet ima i dosta opreme, tako da za neke manje brzine, za skutere itd, verujem da moze da obavi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i opisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 11, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Kad obučem donji deo aktivnog osećam se kao neki rumunski gimnastičar! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 11, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario ceradu, napokon odgovarajucu za moj autobus. Za jedno 20cm mi je visi vizir od fabrickog i top case malo zeza al posto ne mogu tako lako da skidam niti planiram da to radim sa vizirom ja sam skinuo top case i cerada je onda cucili odlicno! Poprilicno debela i bas deluje kvalitetno, cena 1400din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1776 Napisano Mart 11, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se ponovio u Lindi...inace onako iz znatizelje sam probao flipup kacigu i deluje skroz krsasto, krcka toliko da sam se plasio da ce da pukne prilikom skidanja i stavljanja na glavu.Ovo ostalo je skroz ok kvalitet, imam aktivni crivitov veš vec tri, cetiri godine i akam ga po planinama, u lovu, skijanju itd. nije mrdnuo.Uzeo sam i punjač za akumulator ali pojma nemam kako radi, ali posto kosta 2000 din. vredi rizikovati.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Punjac moze i za automobilske i za akumulatore motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 12, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moram da povežem sa ovom temom.U novom sadu a verujem i drugde postoje sekend hend šopovi.Tu ponekad mogu da se pronadju i nove stvari. Pazario sam svojevremeno lovačke pantalone sa čeetvorostrukim šavom i extra materijalom.Koristim za radionicu i rad po kući.Puna cena 400 dinara ,ponekad popust ,platio 200 dinara.Bavim se majstorisanjem od ante markovića i videh svakakve radne i vojne pantalone.Ovo je u samom vrhu-bolje nemože za bilo koje pare a za 200 dinara...ooo... Colmar nov komplet aktivni veš cena 1200 dinara ,na popustu 600 dinara.Neznam tačno cenu novog ali nije ispod 80 evra.Razne reusch rukavice 500 dinara .Eisbar kape nema ispod 40 evra 300 dinara.......Svi modeli po 15 godina stari a u rangu iste firme za 2019.Dizajn savršen ko aston martin. Naravno sve novo,neotpakovano sa etiketom.Ponekad ima i raznih drugih stvari potpuno novih a ozbiljnih firmi za koje kod nas niko nikad nije čuo.Obično je to apsolutni kvalitet za jako bogate.LJudi imaju para kupuju pa nenose jer imaju gomilu istih stvari.Prodje godinu dve pa razduže. technica,san marco,kestle,kneisll,lange,bogner,romika,atomic, .........i još bog te pita. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1776 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Punjac moze i za automobilske i za akumulatore motora? Pise od 1.2 do 120 ampera znaci i za automobilske.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pise od 1.2 do 120 ampera znaci i za automobilske.Sent from my SM-G900F using Tapatalk2000 din je maltene dzabe. Nadam se da ce raditi kako treba, kupicu i ja sutra jedan, pa sta Bog da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16150 Napisano Mart 12, 2019 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 120 Ampera !! - Mašala. Sa tolikom strujom može i elektrolučno varenje. P.S. Kapacitet akumulatora se izražava u Ah (amper-časovi). P.P.S. Nema razloga da ne radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Mart 12, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pojas je ekstra,kupio juce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario juče oba modela kacige, flip-up za sebe i jet za suprugu, i zadovoljan sam. Obzirom na kvalitet i nivo opreme, mislim da je dobra kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Mart 12, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam pojas i rukavice (letnje i zimske) od ranije, pre 10-tak godina kupljeni u Lidl-u (de). Doduše bila pauza od par sezona ali i danje sasvim korektno služe... Sa posla do Inđije imam 22km pa sam malopre skočio, verujući da tamo ima jos izbor veličina, jer je manja potražnja (bajkera )... I... nisam se vratio praznih ruku p.s. gornji deo sam probao preko košulje i lepo se razvuče... donji sam uzeo broj veći da ne rizikujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...