Jump to content

Moto Zajednica

Moto-detail 42l/Shad sh42

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 235 postova
  • Motocikl: VFR 800

jer kofer ide sa plocom i u kompletu kosta 50-60 eur?  hm..lepo ste ga nahvalili, ako ga nadjem za tu neku cenu kupicu ga pa da vidim, a naravno koliko para toliko muzike ;D

Da ide sa plocom ali kosta 80e , to 50-60e je bilo prosle godine na popustu. nadam se da ce biti i ove! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s

da,da video sam u medjuvremenu..jbg... kada od prilike idu popusti ? jer ima nesto odredjeno ili kako kazu svabenzi bite ;D

• motoras, 2486 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
Mogu li da stanu dve full face, kod louis-a pise da moze a kod moto trade-a pise jedna full face + jedna jet?

Malo je stara tema,ali da ipak napisem koju rec u vezi iste.Evo ja sam danas kupio SHAD SH42,i prvo sto sam uradio je provera da li mogu da stanu dve kacige.Ja imam Kiwi 530 i Shark S800.OBE KACIGE STANU BEZ PROBLEMA U KOFER.Nista ne moram da krivim,da guram,da nabijam.Jos ima mesta za rukavice,pojas i mozda dve konzerve piva,ali ako se pivo stavi u kacigu.Naravno,konzerva ne sme da bude otvorena.Kacige stavim tako da su polozene na stranu,okrenute jedna prema drugoj.Jedva cekam da ga natakarim na BMW-a i show moze da pocne!

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Ne znam kakav ti je taj kiwi 530, ali ja jedva naguram Nolan N84 i MDS (obe sam ogulio od ubacivanja u kofer) i tamo nema mesta ni zašta više osim onog što može da stane u kacige. A da i koref se iskrivi kad ga zatvaram, ne mnogo, ali se malo deformiše

• motoras, 2486 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

i kod mene sema mnogo mesta oko kaciga.Spustim ih u kofer i nema mrdanja,ali nista ne guram i ne nabijam.Rukavice i pojasevi mogu da se spakuju,ali naravno,u kacige.Moguce je da je ta moja stara Kiwi po gabaritima manja od N84,pa zato sedne u kofer k'o na nosu.Za pivo se zezam,tesko da bi stalo.Mozda jedno od 0.33.

• Drug član, 1465 postova
  • Motocikl: k25

i kod mene sema mnogo mesta oko kaciga.Spustim ih u kofer i nema mrdanja,ali nista ne guram i ne nabijam.Rukavice i pojasevi mogu da se spakuju,ali naravno,u kacige.Moguce je da je ta moja stara Kiwi po gabaritima manja od N84,pa zato sedne u kofer k'o na nosu.Za pivo se zezam,tesko da bi stalo.Mozda jedno od 0.33.

Zavisi od modela kaciga,tj i od velicine..

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Uzeo je kolega taj kofer, nije montirao ali koliko sam ga video skroz je dobar. Ja imam shada 46 i verno me sluzi. Pukla mi je jedna zica na nosacu kofera ali kofer nije ispao.

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

E sad samo još da mu nazad izlepiš one reflektujuće folije i Bog da te vidi!

ili to ili da se otvoris za 10e pa da kupis njegov originalni katadiopter koji je palstican i naravno crveme boje ide skoro celom duzinom zadnjeg dela kofera....jos ako se malo igras sa led diodama mozes da svetlis ko novogodisnja jelka pa sa malo igranja mozes i stop svetlo da mu napravis...sve je stvar koliko si spreman da se igras sa tim...

naravno reflektujuca folija ce isto tako posuziti..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja