bobang 23 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan jer kofer ide sa plocom i u kompletu kosta 50-60 eur? hm..lepo ste ga nahvalili, ako ga nadjem za tu neku cenu kupicu ga pa da vidim, a naravno koliko para toliko muzike ;D Da ide sa plocom ali kosta 80e , to 50-60e je bilo prosle godine na popustu. nadam se da ce biti i ove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan da,da video sam u medjuvremenu..jbg... kada od prilike idu popusti ? jer ima nesto odredjeno ili kako kazu svabenzi bite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Louis ima svakog meseca neke popuste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine je april i maj bio popust na pomenute kofere, i tada sam je pazario 2 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan jos mi nije hitno....videcu da sacekam neki popust ili nesto slicno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 29, 2009 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da stanu dve full face, kod louis-a pise da moze a kod moto trade-a pise jedna full face + jedna jet? Malo je stara tema,ali da ipak napisem koju rec u vezi iste.Evo ja sam danas kupio SHAD SH42,i prvo sto sam uradio je provera da li mogu da stanu dve kacige.Ja imam Kiwi 530 i Shark S800.OBE KACIGE STANU BEZ PROBLEMA U KOFER.Nista ne moram da krivim,da guram,da nabijam.Jos ima mesta za rukavice,pojas i mozda dve konzerve piva,ali ako se pivo stavi u kacigu.Naravno,konzerva ne sme da bude otvorena.Kacige stavim tako da su polozene na stranu,okrenute jedna prema drugoj.Jedva cekam da ga natakarim na BMW-a i show moze da pocne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav ti je taj kiwi 530, ali ja jedva naguram Nolan N84 i MDS (obe sam ogulio od ubacivanja u kofer) i tamo nema mesta ni zašta više osim onog što može da stane u kacige. A da i koref se iskrivi kad ga zatvaram, ne mnogo, ali se malo deformiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 29, 2009 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene sema mnogo mesta oko kaciga.Spustim ih u kofer i nema mrdanja,ali nista ne guram i ne nabijam.Rukavice i pojasevi mogu da se spakuju,ali naravno,u kacige.Moguce je da je ta moja stara Kiwi po gabaritima manja od N84,pa zato sedne u kofer k'o na nosu.Za pivo se zezam,tesko da bi stalo.Mozda jedno od 0.33. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene sema mnogo mesta oko kaciga.Spustim ih u kofer i nema mrdanja,ali nista ne guram i ne nabijam.Rukavice i pojasevi mogu da se spakuju,ali naravno,u kacige.Moguce je da je ta moja stara Kiwi po gabaritima manja od N84,pa zato sedne u kofer k'o na nosu.Za pivo se zezam,tesko da bi stalo.Mozda jedno od 0.33. Zavisi od modela kaciga,tj i od velicine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_408fe56e07c7d00528764cfc9e611e8a82/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=242&list_total=47&anzeige=0&page=2&artnr_gr=10024280 jel ovo cijena za kofer ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1299 Napisano Septembar 29, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan To je cena za osvetljenje, tj. stop svetlo. Mada u bukvalnom prevodu bi bilo: unutrašnje osvetljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 30, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo je kolega taj kofer, nije montirao ali koliko sam ga video skroz je dobar. Ja imam shada 46 i verno me sluzi. Pukla mi je jedna zica na nosacu kofera ali kofer nije ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Septembar 30, 2009 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko motnirao kofer kao bocni? Neka iskustva sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 30, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan E sad samo još da mu nazad izlepiš one reflektujuće folije i Bog da te vidi! ili to ili da se otvoris za 10e pa da kupis njegov originalni katadiopter koji je palstican i naravno crveme boje ide skoro celom duzinom zadnjeg dela kofera....jos ako se malo igras sa led diodama mozes da svetlis ko novogodisnja jelka pa sa malo igranja mozes i stop svetlo da mu napravis...sve je stvar koliko si spreman da se igras sa tim... naravno reflektujuca folija ce isto tako posuziti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Octobar 7, 2009 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako cuci na mom BMW-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...