Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem motor

Recommended Posts

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Potroshih gomilu para vozeci se po Srbiji i trazheci normalan motor  :-[

Ostao sam bez Horneta 900 silom prilike i sad trazhim neshto od sledecih modela. Najbitnije je da je motor regularan i dobro ochuvan.

U obzir dolaze: gsxr 750 (k2,k3,k4), zx7r, vtr1000f, tlr 1000, thunderace, hornet 900 ili neshto slichno. Nishta ispod 750ccm me ne interesuje i ispod 1998-1999. godishta. Prednost ima V2, naravno  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Kako to ostade bez Horneta?

Cini mi se da Doda rece da mi prodao njegovog.

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200

prijatelj prodaje suzuki tl 1000,zute boje,1998god.ako te interesuje slikacu ga pa cu ti postaviti slike.inace motor je prelep a da nelupam cifru mislim da je negde oko 3600-3700,nemoj me drzati za rec ako te interesuje dobijas sve informacije.pozdrav  ;)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Kad smo vec kod toga, vidim da te interesuje i Thunderrace.

Imam jednog drugara koji ga prodaje posto hoce da kupi ZX10R.

Motor je stvarno dobar a i verujem da biu ste mogli da se dogovorite s'obzirom da nije jaka cifra a dobar je.

Ako si zainteresovan javi se da te povezem sa njim.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

prijatelj prodaje suzuki tl 1000,zute boje,1998god.ako te interesuje slikacu ga pa cu ti postaviti slike.inace motor je prelep a da nelupam cifru mislim da je negde oko 3600-3700,nemoj me drzati za rec ako te interesuje dobijas sve informacije.pozdrav  ;)

Pretpostavljam da je TLS u pitanju a on mi ostaje kao zadnja opcija jer smatram da su gore navedeni motori dosta bolji od njega.

Ako je TLR u pitanju (s' obzirom na cenu, teshko) onda mozhemo da pregovaramo  :)

@Brrka

Ako je stvarno dobar motor mozhemo da se organizujemo da se to vidi. Poshalji mi njegov broj na pp ili svoj pa da idemo preko tebe, svejedno...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja