Janjke 42 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da li je to izvodljivo ,ako je izvodljivo da li znate ko to radi.... Ako ne cajger od R1 i R6 koji onda moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je na sajlu moze ako je ista sajla . oblik ulaza sajle u sat . tacnost ce ti biti ista ako su colaze gume iste.ako je elektonac ovo je pitanje za elektronicara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da li je to izvodljivo ,ako je izvodljivo da li znate ko to radi.... Ako ne cajger od R1 i R6 koji onda moze? Zavisi od godišta r1/r6 pošto novi imaju čitač na prednjem lančaniku (elektronac) a za stare nisam siguran ali mislim da je isti slučaj. Uglavnom treba ti čitač koji ćeš fiksirati na dekl i impulsne bregove koje ćeš fiksirati na lančanik. Nije da ne može.......može, al nek ti budži onaj ko ti je to rekao. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan gde je moj post u ovoj temi?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 15, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan gde je moj post u ovoj temi?! Na istom mestu gde ce i ovaj moj da bude ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ali dadoh koristan savet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno, ovi urednici.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno, ovi urednici.... ;D nek im crkne krava! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...