Jump to content

Moto Zajednica

Udes kod Tasmajdana 23:30h 11.06.2008.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 167 postova

Oko 23:30 kod Tasmajdanskog parka u bulevaru kralja Aleksandra (BG) udes sa motociklom Kawasaki Er6 (srebrni,BG table) i VW Passat (cini mi se RU table). Policija je bila na uvidjaju a policajac rece da je motociklista povredio nogu.

Kawa je podvucena ispod zadnjeg branika Passat-a i malo sta je od Kawe ostalo. Valjda ce sve biti ok sa motociklistom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Čekaj, skoro je neki Passat sa RU tablama unakazio žuti dukatij par ulica nedaleko odatle ?!?!?! ??? ??? ???

• Svrati ponekad, 216 postova

Čekaj, skoro je neki Passat sa RU tablama unakazio žuti dukatij par ulica nedaleko odatle ?!?!?! ??? ??? ???

Ako se ne varam ono je bio stariji pasat teget plave boje? Ovo je bio sivi pasat novijeg godista. Motor podvucen pod zadnji deo vozila i poprilicno ostecen. Vozaca je vec odvela hitna, a prisutni mi rekose da se vozac ogulio... Ja sam tuda prosao oko 23.45h.

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Haraju naveliko... Stara Pazova, Krnješevci i ostalo što spada po RU tablice su bliži Beogradu nego Rumi...

• Drug član, 1359 postova

Prvo nadam se da je vozak ok i sve najbolje za oporavak.

Ljudi ja vozim po beogradu dugo i znam ulice ali opet mi treba sat ili dva da dodjem. PA RU  LE neznaju grad , neznaju gde da parkiraju ,gde treba da idu a i najvecem spicu u njihovom mestu im treba 5 min vise pa im nije bitno kako voze zato i nejure i nezure . Kad dodju u beograd oni se ne snalaze stoje u raskrsnici sa prvenstvom prolaza i cekaju da ovi sto idu pravo prodju na stop ( iz 29 novembra na pancevacki most ) . Morate vise paziti na njih nego na dete. A i nezaboravite da smo mi beogradjani najgori vozaci u unutrsnjosti.

Ja kad odem u temisvar poludim 1 sat 5 km puta . Ljudi voze polako stoji pesaku da predje put do kraja pesackog u susednu traku i da se popenje na trotoar Mora ode dozvola i mora ponovo da se polaze voznja u stanici milicije specijalni testovi , u 2007 u bukurestu oduzeto preko 300 dozvola samo su 5orica dobila nazad.U gradu ogranicenje max 50 km/h na 51km/h kazna i kazneni poeni.Radari ugradjeni u put sa kamerom (kazna sa slikom i kaznenim poenima a uz veliko prekoracenje i testovi).Radar detektor dozvoljen ali na ove radare u putu ne reagaju mnogo nisko snimaju kola, a drugi radarski sistem radi sa kamerom na x zrake kojih imate na svakom cosku sa raznih sigurnosnih kamera .  Ako nemate najskupli i najbolji detektor u problemu ste . Sta mi pominju kad vozim kao u beogradu mogu samo da zamislim.

U  turskoj u tri trake pet kolona , ko da migavac da skrece on je bog ili stajes ili te udara .

U kini ulicu prelazis tako sto sto molis se bogu da te neko ne udari . Zebra se nalazi na putu a na putu auto je jaci . Desalavo mise da stojim na sred kolovoza 3,4 ili 5 trake za pravac kola te obilaze i jebu ti mater staces tu ali niko nece da stane .Pravila neka u voznji i ne postoje vozi ko kako hoce i kuda hoce . Na auto putu ako treba da prodjes pored slepera posto ides brze moras doro da gledas i da mu sviras , znaju da se prestoje bez migavca ai bez gledanja. imao sam priliku da budem u kolima kad sleper u gradu iz tri trake po pravcu iz krajnje desne skrece levo bez migavca , skrenuo je i taksista i ako nije hteo a ni danas neznam kako je uspeo.

U bugarskoj nismo stajali ni policiji van naselja kad te zaustavlja.Imaju mnogo laznjaka .Ali se vozi kao u srbiji u sofiji brzo pa ako si sporiji sviraju i pominju svasta a u malim mestima ako vozis sporo isto te ceka .

• Drug član, 3170 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Je li, Dane, ako si ti snimao, na trecoj slici, jel ono senka sto ide od kola do zadnjeg tocka ili je neki trag da je auto gurao motor u rikverc ?? ?

• Drug član, 1777 postova

Slucejno dobih slike, pa krenuo da prelistavam po forumu dal je bilo nesto o tome. nadjem da je sivi kawasaki udario u RU table od straga, pa pomislih mozda je to to, jedino je ovo pezo...

Tako da ne znam sta je i kako je, samo znam da mi nista nije jasno, auto je u suprotnom smeru preko pune, a motor ga udario odpozadi

izvinjavam se na pogresnoj informaciji - Pezo je u pitanju, vise sam gledao u motor nego u kola. To je taj udes, bilo mi nezgodno da fotografisem :(

Ono su sine desno. Da li je ova traku u suprotnom smeru?!?

ne, to su tri trake u istom smeru, kod tramvajske okretnice blizu ugla Bul. kralja Aleksandra i Resavske ulice (tacno kod taxi stanice)

po mom misljenju ovog puta su RU table potpuno neduzne osim ako nije, kao sto rece MisaPei, RU vozio unazad, sto je malo verovatno.

Je li, Dane, ako si ti snimao, na trecoj slici, jel ono senka sto ide od kola do zadnjeg tocka ili je neki trag da je auto gurao motor u rikverc ?? ?

to je trag od neke tecnosti iz motora (voda/gorivo), secam se da sam video potocic koji je istekao do ispred Pezoa. verovatno je to.

• Drug član, 1359 postova

Cudna je ovde i druga i treca slika na levoj strani branika se vide ogrebotine a kod motora motocikla se vidi branik koji ji je povucen nazad a trebalo bi da je gurnut unutra.

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Sto se tice zadnjeg branika Pezoa, moguce je da motocikl podvukao i odbio (delimicno) o zadnji desni tocak automobila. To bi mogao biti razlog zasto je branik deformisan na nazad kao da je auto pokusao da se pomeri unapred posle sudara ???

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

U  turskoj u tri trake pet kolona , ko da migavac da skrece on je bog ili stajes ili te udara .

VRH  :) :) :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja