Doca 675 Napisano Jun 11, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cale banuo do Obrenovca da sredi nesto oko vodovoda,i u sporednoj ulici iz Autobuske stanice mu predje auto na levu stranu (sasvim CHUDNO je da je vozila zena koja je pricala na mobilni),matori pokusao da pobegne na trotoar,medjutim postavljeni su oni stubovi kako niko ne bi mogao da prodje motorom/autom te je oborio motor,a on nastavio da se kotrlja napred i udari glavom i ivichnjak (kaciga je spasla jos jedan zivot ),zena nije htela da se zaustavi i nastavila je da bezi,medjutim ochevidci su pojurili za njom i stigli ej na sledecem semaforu. Cale lakse telesne povrede,mada nije hteo da snima rame a sinoc ga je bolelo kad se ohladio malo. Motor prosao bez pucanja delova,par ogrebotina. Sve u svemu,dobro se zavrsilo,osim sto je matori sad u tripu da proda oba motora jer "puno budala vozi gradom",al cu se vec izboriti sa njim da ne uradi to. Zakljucak: zenama zabraniti polaganje voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Jun 11, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A jel zvao policiju da naprave uvidjaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jun 11, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,izvrsen je uvidjaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce stoka da nehebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce stoka da nehebe... Poznavajuci nase pravosudje, TESKO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Poznavajuci nase pravosudje, TESKO Ne znam zasto tako mislis, ja sam UVEK i za sve najebo, posteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi je nabio na kolac na sred trga,,sa sve telefonom u....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 11, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Poznavajuci nase pravosudje, TESKO Ne znam zasto tako mislis, ja sam UVEK i za sve najebo, posteno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi posle incidentnih situacija dodjemo do ideje da je ovaj hobi i uzivanje na granici rizika, al srecom ova ideja dolazi na pola puta do krajnjeg zakljucka gde ipak strast i radost voznje na dva tocka pobedjuje sve strahove i granice opasnog i opet nastavlja na dva tocka, a gospodju bih preporucio kod spanske inkvizicije da joj probude moral i osecaj za pomoc u nevolji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja bi je nabio na kolac na sred trga,,sa sve telefonom u....... Ih,na kolac kolega ??? Jesi li siguran,ajde razmisli jos jednom !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek ide da snimi i da uzme lekarski izvestaj moze da je tuzi za telesne povrede. Ako je ona kriva sigurno dobija stetu. Dajte ljudi neki registarski broj da i mi mozemo da se cuvamo budale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi je nabio na kolac na sred trga,,sa sve telefonom u....... Ih,na kolac kolega ??? Jesi li siguran,ajde razmisli jos jednom !! ;D ;D pa valjda se tako pise ta rec ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim po Obrenovcu svaki dan i mogu slobodno da kazem da su vozaci u Obrenovcu naj bezobrazniji uopste nepostuju motocikliste > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan a ja naivno verovao kako je u manjim mestima tolerancija prema dvotockasima veca jer sam kontao da u manjem mestu ima vise biciklova odavno, pa samim tim da je i svest vozaca i kultura na drumu na visem nivou, kad ono jebi ga ispade naopako :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nema ovde kulture na drumu, to kod nas ne postoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za vecinu tih situacija, narocito ako su teske telesne povrede u pitanju, krivicnu prijavu podnosi Policija. Ako je prekrsaj u pitanju i za njega isto vazi. Nemojte da vas buni rec teska u teska telesna povreda, to moze biti po proceni strucnog lica i povreda koja se nama laicima cini kao laka... itd, itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slomljen mali prst = teška telesna povreda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slomljen mali prst = teška telesna povreda A ti si im posebno izgledao kao tesko povredjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa takva mi faca, al' oni ljudi to ne znaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim po Obrenovcu svaki dan i mogu slobodno da kazem da su vozaci u Obrenovcu naj bezobrazniji uopste nepostuju motocikliste To se onda može reći i za ostale gradove, pošto ja to isto tvrdim za Požarevac. Najgori su taksisti, pa onda i ostali vozači automobila, pogotovu krševa. Znači, ako vidite neku olupinu, posebno oprezno, svašta možete očekivati od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...