Isa 0 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od nedavno imam skuter DAELIM S five 50 iz 2003.godine. Motor je po svemu sudeci otisao pa me interesuje gde bih mogao u Srbiji da nadjem delove za taj skuter. Hvala svima unapred za iskazanu volju da mi pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 11, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je to kod nas slabo zastupljena marka, najbolje vozi kod nekog majstora koji će proceniti čiji je agregat ili od kog agregata odgovaraju delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan www.motomania.co.yu imas na sajtu kontakte pa se raspitaj. Navodno imaju sve moguce delove za kineske skutere. Ako je 4-t imas kitove od 70 i 80 ccm za nekih 5000 din. i mislim da bi ti to bilo najjednostavnije i najjeftinije da odradis u njihovom servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan prva slova i brojevi na motoru su ustvari tip motora primer 159FHH po tome traziz delove neinteresuje te marka motocikla ako nista ne uradis javi se meni (dosta dugo ces cekati) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...