Lukac 1276 Napisano Mart 28, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, pa i ovo je starije od 25god i oprano, a pomade ima donirace supruga. Salu na stranu, aktivirao sam oglas zbog ljudi koji su me zvali i interesovali se prosle god,pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 28, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam ovaj motor na bjb oglasima jos kada je prvi put ponudjen. Doduse, tada jos nisam bio registrovani clan, neko mi ga pokazao. Pa i kasnije, dok je bila ona diverzija na prodaji, msm negde oko 1700 evra cini mi se, isto ( na slikama) savrsen, kao i ovaj. I dugo sam se lomio da li da stupim u kontakt sa g. Draganom, ali...moje neznanje oko motora me odvelo da uzmem skuter. Nisam se pokajao, ipak sam ja slab vozac. A da je ovaj primerak lep, to stoji. I sa ovom km, tek razradjen, nekome ce dugo da traje...plus mogucnost kombinovanja u naked, uh... Ne znam ni zasto pisem sve ovo, off-ujem oglas bezveze, sorry... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 28, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, pa i ovo je starije od 25god i oprano, a pomade ima donirace supruga. Salu na stranu, aktivirao sam oglas zbog ljudi koji su me zvali i interesovali se prosle god,pozzStarije ali ne preko tri iljade evrovaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3844 Napisano Decembar 19, 2021 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/2/2020 at 11:07 PM, Biker Boy said: Ovo stvarno treba neko da uzme sa foruma, retko se srece ovakaj model i ovakav primerak. U pravu si, danas ga kaparisao 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 19, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan dao bi moj ntv odmah.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2553 Napisano Decembar 20, 2021 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, MOTOM said: U pravu si, danas ga kaparisao Nek ti je sa srećom i da te jos dugo dugo služi Nadam se da ćeš sa njim doći na dedamrazijadu 26og da malo pogledamo uzivo makinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3844 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse. Prenos još nije urađen, a nije ni registrovan itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...