kivuz 161 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan uvezao sam TDM 850 i dobio sam ga sa nonfango nosacima ali bez kofera,pa me interesuje da li neko zna gde mogu da ga nabavim....a da to nije uvoz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Jun 11, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima sva tri kofera nonfango. Bili su mu na ZZR-u, posto je imao strasan udes,motor se polupao skroz, a koferi su ostali jer nisu bili na motoru i mislim da su sada na prodaju. Provericu pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Jun 12, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam, vec prodato. JBG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...