Andric_Ivo 9 Napisano Februar 22, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, kupujem Kawasaki zx6r 2012. i stavio bih quick shifter pa me zanima koja su vasa iskustva i saveti? imam vec jednog 2005. sa dynojet powercomaned-om i qs-om, koji se pokazao dobro, ali je iziskivao povremena stelovanja. U Krusevcu to niko ne radi, makar ne da ja znam, pa mi je to postalo cimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Dynojet ili IRC U okolini Kg-a postoji servis koji to moze da ti uradi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Sith said: Dynojet ili IRC U okolini Kg-a postoji servis koji to moze da ti uradi Mozes li mi poslati neki kontakt ili naziv kako bih nasao? vidim da ce i ovaj biti dynojet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta bi mogao da bude problem, Suzuki GSXR 1000, prvih 5-10 minuta voznje nece da salta na sifter, kad se zapne nogom prekine struju ali ne prebaci brzinu, tek posle nekog vremena proradi normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Menjac tacan skroz kad se salta normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...