Hendrix 15 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Nameravam da kupim suzuki gs 500 sa obzirom da nisam upoznat sa motorom na sta obratiti paznju? Nasao sam jedan 2005 godiste ima ga na polovnim koji mi se svidja. a ima i ovih 94/2 koji se vrte oko 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zvao do sad nikog. Samo parim oci ako je registrovan do 25 jula 2020 onda je to taj Sa obzirom da ga imas mozes reci nesto vise o njemu? zanima me kakva mu je temperatura leti znam da nema merac al ovako kako se ponasa. da li bije u noge itd kao R-ovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 170 al bi bio ok jer sam vozio i vece motore. Cuo sam razne price o njemu..Al dobru je da se ne kvare puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano April 3, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Bit ce ti dobar gabaritima, ja sam preko 185 i bilo mi je malo usko na njemu. Masina extra pouzdana, cista mehanika, bez puno zavrzlama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...