Darkes 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 1992 god. i uvezen je prosle godine.Presao je 35500km. i u odlicnom je stanju.Mislim da nije padano sa njega posto ima fabricki sundjer sa unutrasnje strane oklopa.Servis je odradjen i nema nikakvih ulaganja.E sad registracija istice 19.06 i ja preuzimam troskove prevoda.Motor je stvarno prelep i svi kazu posto ja nisam neki strucnjak za motore da odlicno izgleda za svoje godiste.Pokusacu da postavim slike mada ne garantujem da cu uspeti u tome.Cena je 2500 Eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Motor ima dva izduva i sve je na njemu fabricko do najsitnijih detalja.Zaista vredi pogledati, a i slika sama za sebe dovoljno govori da je masina cuvana i odrzavana, a i kod mene je imala isti tretman.Telefon za kontakt je 064/204-76-30, moze i PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel te možda zanima neki scooter + doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Razlog prodaje motora je zenidba,tako da od zamena u obzir dolazi samo auto posto ce mi trebati,tipa Opel Kalibra ili nesto slicno uz moju doplatu do 1000 Eura.Jebiga sta da vam kazem, ko se nije ozenio videce i sam. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razlog prodaje motora je zenidba,tako da od zamena u obzir dolazi samo auto posto ce mi trebati,tipa Opel Kalibra ili nesto slicno uz moju doplatu do 1000 Eura.Jebiga sta da vam kazem, ko se nije ozenio videce i sam. :-\ Sta ce ti kalibra, to nije bas porodicni auto Evo ti Mazda 626, '88. god, 1.6 benzinac - kljuc za kljuc 5 vrata, ispravan, lep auto, ima cak i sigurnosne brave pozadi da buduci klinci ne mogu iznutra da otvore vrata ;D Ako te interesuje, saljem fotke na e-mail. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni i ne treba bas pravi porodicni auto, JOS UVEK ;D.Cisto da se jos malo ludiram dok mogu.Mazda mi se ne svidja,moze i nesto na M kao na primer Manta.Moj burazer je imao Opel Mantu i ako nije ni znao kakav je to auto dok mu ja nisam pokazao.E to je bila masina...Malo mi je hitno pa evo nova cena 2400 Eura.Gume kao nove,lanac i lancanici dosta dobri... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni meni se ne svidja ZZR, nego je vazno da se nesto vrti ;D ;D ;D Ako se predomislis, tu sam Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ako se predomislim tu smo ;D.Evo poslednja ponuda 2300 Eura.Kupac dobija i rostilj i hladno pivo u neogranicenim kolicinama :P .Pa ljudi malo li je sa moje strane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen nov akumulator i motor ce sutra biti registrovan.Jos uvek aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!LOCK please. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...