Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZZR500

Recommended Posts

• U prolazu, 42 postova

Motor je 1992 god. i uvezen je prosle godine.Presao je 35500km. i u odlicnom je stanju.Mislim da nije padano sa njega posto ima fabricki sundjer sa unutrasnje strane oklopa.Servis je odradjen i nema nikakvih ulaganja.E sad registracija istice 19.06 i ja preuzimam troskove prevoda.Motor je stvarno prelep i svi kazu posto ja nisam neki strucnjak za motore da odlicno izgleda za svoje godiste.Pokusacu da postavim slike mada ne garantujem da cu uspeti u tome.Cena je 2500 Eura.

post-1205-1287899903303_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 42 postova

Motor ima dva izduva i sve je na njemu fabricko do najsitnijih detalja.Zaista vredi pogledati, a i slika sama za sebe dovoljno govori da je masina cuvana i odrzavana, a i kod mene je imala isti tretman.Telefon za kontakt je 064/204-76-30, moze i PP.

• U prolazu, 42 postova

Razlog prodaje motora je zenidba,tako da od zamena u obzir dolazi samo auto posto ce mi trebati,tipa Opel Kalibra ili nesto slicno uz moju doplatu do 1000 Eura.Jebiga sta da vam kazem, ko se nije ozenio videce i sam. :-\

• U prolazu, 51 postova

Razlog prodaje motora je zenidba,tako da od zamena u obzir dolazi samo auto posto ce mi trebati,tipa Opel Kalibra ili nesto slicno uz moju doplatu do 1000 Eura.Jebiga sta da vam kazem, ko se nije ozenio videce i sam. :-\

Sta ce ti kalibra, to nije bas porodicni auto  ;)

Evo ti Mazda 626, '88. god, 1.6 benzinac - kljuc za kljuc  :)

5 vrata, ispravan, lep auto, ima cak i sigurnosne brave pozadi da buduci klinci ne mogu iznutra da otvore vrata  ;D

Ako te interesuje, saljem fotke na e-mail.

• U prolazu, 42 postova

Ma meni i ne treba bas pravi porodicni auto, JOS UVEK ;D.Cisto da se jos malo ludiram dok mogu.Mazda mi se ne svidja,moze i nesto na M kao na primer Manta.Moj burazer je imao Opel Mantu i ako nije ni znao kakav je to auto dok mu ja nisam pokazao.E to je bila masina...Malo mi je hitno pa evo nova cena 2400 Eura.Gume kao nove,lanac i lancanici dosta dobri...

• U prolazu, 42 postova

Ako se predomislim tu smo ;D.Evo poslednja ponuda 2300 Eura.Kupac dobija i rostilj i hladno pivo u neogranicenim kolicinama  :P :P :P.Pa ljudi malo li je sa moje strane? 8)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja