dane@ 98 Napisano Jun 1, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Djuro!!! Au, kakve slike!!! Sjajna prica, ko da sam i ja bio sa vama . Nemam reci, odlicno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 2, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ti pojma nemas sto si mi od zivota napravio sa ovom pricom.... odo sad na bungee al bez konopaca.... Djuro, svaka cast tebi i Svabi, kapa dolje i za put, putesestvije i za slike, jedino ti ona kapa malo ruzno stoji, da je siva i da stoji McLaren na njoj bolje bi ispao, a ovako.... i jos jednom, :fcab: za put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 2, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan A da' date=' sto se tice standarda...Gume postavljene kao zastita oko staze, su sve NOVE, NEUPOTREBLJENE Michelin: kad nisi marnuo onog ferarija. Ni ne treba da pitam sto nisi za moju suzany maznuo dva para!!! ;-) svaka chast na avanturi. izgleda da ce sada mnogi menjati potpis u "kad porastem bicu djura' :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 2, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu promjenit da bude KAD PORASTEM BICU SVABA!!! Bez ljutnje Djuro!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano Jun 4, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Kako su sluzile gume posle balansiranja, a i po kisi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 4, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako su sluzile gume posle balansiranja' date=' a i po kisi???[/quote'] Posle balansiranja kod pravog vulkanizera, 180 bez ruku. Po kisi fantasticne. Po kisi na autoputu ne mozes da primetis neku bitnu razliku, ali kada smo usli u SLO i autoput zamenila magistrala i krivine, to je bilo to. Nemam primedbi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surfer 0 Napisano Jun 6, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: Toliko od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 12, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! ! ! Odlican putopis i jos bolje slike ! Zelim vam da sto pre opet obidjete Monte Carlo , ovaj put sa kisnim kombinezonom :wink: Nadam se da cu i ja jednog dana parkirati moj motor usred Monte Carla :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...