wice 84 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan potrebna skica radapcigera za skidanje korpe na etz,potrebno mi je da napravim pomenuti radapciger,prilicno mi je hitno posto sam mislio da sutra prekosutra napravim radapciger da bih mogao da zavrsim motor drugaru...naime skinuo sam uputstvo za etz 250 koje je svakak okacio,ali u njemu ne mogu da nadjem detalje za radapciger,pa ako mi neko moze pomoci bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan evo nasao sam u medjuvremenu..... evo i slike mozda nekom zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svašta ću ovde pronaći :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li ti se isplati da to praviš, prodavali su ispred buvljaka različite modele i veličine i bilo je nešto džabe, ne vredi da se zezaš za te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas kod lika na buvljaku sto drzi delove za tomos, mz i jawu bio je oko 600din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je zaista ta cena ne isplati se praviti,ima li neko broj telefona od tog lika sa buvljaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da ti pozajmim moj da ne kupujes ali tek sutra popodne sam u bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Reč je o Jožefu koji prodaje delove, 13. red, ako nemaš broj pustiću ti na PP. Ovi što su prodavali ispred buvljaka bili su jeftiniji mada to je prodaja na crno, dok ih neko ne razjuri pa na tu ponudu ne možeš baš da se osloniš. Jožef je ipak stalno tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam radapciger...400 din,ali koliko para toliko i muzike...tesko sam skinuo vec je poceo sraf na radapcigeru da se uvija..ali uz malo ubedjivanja sam uspeo da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li moći da posluži još koji put ili je bio za jednokratnu upotrebu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa moci ce ali obavezno moram da zamenim sraf koji dolazi sa njim posto je jako loseg kvaliteta i poceo je da se uvija,a ostatak se nadam da ce posluziti jos koji put....mada mislim da treba da bude veciprecnik navoja i sitniji korak posto ovako nema bes dovoljno snage,sobzirom da je obican sraf m12 koriscen,ali kada se napne udari se par puta cekicem i popustilo je, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...