brutus 4 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne našli smo se Kawa, poštovani urednik Road Gunner i moja malenkost u nameri da odemo u jednu malu vožnju... Dok smo se premišljali o ruti, gledali u nebo poput indijanaca, ceneći da li će nam biti potrebna kišna odela i sl.,pade predlog od strane Road Gunnera da odemo do Bačke Palanke i probamo extra pizzu. Pošto smo mi iz ovih krajeva veoma dobro poznati po tome da se pozitivni predlozi u vezi sa hranom (pozitivni-ajde da jedemo, negativni-ajde malo na dijetu) ne odbijaju, smatrali smo da je stvar rešena ali smo odlučili i da povedemo bolje polovine, ne bi li mogli da jednim udarcem ubijemo dve muve ... Znači idemo u vožnjicu, a i izvodimo devojke Relacija NS-BP 40-tak kilometara, lagana vožnja, par radarskih kontrola (hvala Kawa) i stižemo na odredište Za jedan sto smo se mi smestili (sa sve Urednikom na čelu...Ah, taj socijalizam ) a za drugi naša oprema Ubrzo zatim stigla je i klopa, pa se diskusija za stolom prekinula na neodređeno vreme Pizza je bila stvarno extra, toplo je preporučujem, a mi smo posedeli još malo, i krenuli kući pre mraka Vratili smo se u NS siti i zadovoljni... Baš kao i naše bolje polovine ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano Jun 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kao što se takav poziv nikada ne odbija... Nikada vam neću oprostiti to što me niste zvali! ;D ;D ;D Iako sam imao obaveza na Zmajevim Dečijim Igrama kao zvaničan fotograf jedne ljubičice Blago vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao što se takav poziv nikada ne odbija... Nikada vam neću oprostiti to što me niste zvali! ;D ;D ;D Pa vidi bilo je tipa 'alo kawa de si, evo me u Temerinu sa brutus-om evo nas za pola sata ispred tvoje zgrade' dosli su i ptaju ' a di cemo?!, pada dogovor za BP pa smo odma pozvali i tri plavuse, meni bilo boje od njih posto je moja bila zauzata u frizeraju ;D i sledeceg trena je vec bila radarska kontrola na izlazu prema veterniku (uspesno resena ) tako da ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 969 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Neplanski uvek ispadne super. Samo sto si ti gosn Freewind-u isao solo pa si morao da zabavljas i nase devojke ;D Ideja ti je bila super za klopu. Mada to sto ste me gurali u vatru da ja idem prvi na radar, to Vam nije lepo. ;D Srecom Radar blokator uvek odradi svoj posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sam ja glumio radar blokator :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano Jun 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kao što se takav poziv nikada ne odbija... Nikada vam neću oprostiti to što me niste zvali! ;D ;D ;D Pa vidi bilo je tipa 'alo kawa de si, evo me u Temerinu sa brutus-om evo nas za pola sata ispred tvoje zgrade' dosli su i ptaju ' a di cemo?!, pada dogovor za BP pa smo odma pozvali i tri plavuse, meni bilo boje od njih posto je moja bila zauzata u frizeraju ;D i sledeceg trena je vec bila radarska kontrola na izlazu prema veterniku (uspesno resena ) tako da ..... ;D Tako da... nisi me ubedio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E sad kad si nas provalio... Mi hteli da te zovemo,ali je Road počeo nešto da priča kao nemoj njega i sl. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E sad kad si nas provalio... Mi hteli da te zovemo,ali je Road počeo nešto da priča kao nemoj njega i sl. ;D ;D ;D E jeste zato te nismo zvali sad sam se tek setio da sam se ja protivio samo jos da me brutus podseti jos sta sam naveo kao opravdanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E kad bi to napisao sigurno bi Urednici izbrisali post, jer bi bilo vulgarnih reči ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E kad bi to napisao sigurno bi Urednici izbrisali post, jer bi bilo vulgarnih reči ;D ;D ;D Eh ti nadrndani urednici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano Jun 9, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Smućkaću ja vama nešto za Scottoiler umesto onog ulja... samo da dočekam da potrošite ovo što imate... Ništa strašno... 40km x2 (tamo i vamo) = 80km... Pa... neki od vas će biti zdravo debeli posle 100 puta "put na picu i nazad" ;D ;D ;D A i malko matoriji ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Smućkaću ja vama nešto za Scottoiler umesto onog ulja... samo da dočekam da potrošite ovo što imate... Ništa strašno... 40km x2 (tamo i vamo) = 80km... Pa... neki od vas će biti zdravo debeli posle 100 puta "put na picu i nazad" ;D ;D ;D A i malko matoriji ;D ;D ;D A zakon o antimonopolu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano Jun 9, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Smućkaću ja vama nešto za Scottoiler umesto onog ulja... samo da dočekam da potrošite ovo što imate... Ništa strašno... 40km x2 (tamo i vamo) = 80km... Pa... neki od vas će biti zdravo debeli posle 100 puta "put na picu i nazad" ;D ;D ;D A i malko matoriji ;D ;D ;D A zakon o antimonopolu ;D Za nas prevarante? Zakon? Ta ajte molim vas... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...