Marko05 5738 Napisano Februar 17, 2020 Drug član, 1413 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo Šone, dobro se vratio, prijatno iznenadjenje danas. Sad u nove pobede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3529 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Welcome back 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22520 Napisano Februar 18, 2020 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 18, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, sashac je napisao: jos Sumadinca da vrnemo... nisam pratio na casu,sta se sa njim desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Februar 18, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao ponovo,secam se tvojih oglasa sta god da si prodavao uvek je u bezprekornom stanju,kao novo,svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22520 Napisano Februar 18, 2020 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Prodavah par motora u zadnje dve god (ovde sam 12 inace) svi licno moji, na mene registrovani, na svakom mi po nesto odgovaralo nije , proverio do detalja, ulozio novca i vremena ali nekome sam zalicio na preprodavca... Imali su i sastanak "na visem nivou" o meni, kako mi rekose... Ja sam clan druzenja i razmene iskustava radi, tako da cu od sada a ukoliko imam sta prodavati to na drugim sajtovima raditi... Hvala svima jos jednom, drago mi je da druzenje nastavljamo, sa novim elanom sada Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14999 Napisano Februar 18, 2020 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pusti prodaju, sta vozis, jel se promenilo/pronaslo nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih za Nenada ostavio samo ovo ovde onako cisto bezveze Honda CBR 1100 XX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 1100 XX, 2003. godište, Touring, vozilo prešlo 49046 km, Beograd. Cena 2.950 € - Motori - Polovni Automobili 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22520 Napisano Februar 18, 2020 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Satelisa konzumiram, dogovorio za 25 ovog meseca prepravku sedista kod Srdjana iz Surcina ali zbog otvaranja istog po sredini potrebno mu je skuter dovesti... Tako da i to preskacem... Malo oko ogibljenja poradio... Zadovoljan sam, zavrsava mi posao ali lagati necu! Jbs skuter Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22520 Napisano Februar 20, 2020 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obracaju mi se kolege na PP, dobrodoslica i par reci, obradujem se podjednako! Da sam znao ni "odlazio" ne bih... Volim da pricamo/razgovaramo, normalno je i ne sloziti se po nekad... Svoje stavove umem sa dosta zara da branim, ne iz zelje da se nametnem nego zbog vere da sam u pravu. I to sam odlucio da korigujem, izazove lose osecanje i reakciju drugih... Sve u svemu a u nedostatku emotikona, jos jednom drago mi je i cast biti sa vama drustvo, hvala na "primanju" nazad! Nastavljamo... 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3044 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao nazad Nenade. Iskreno mi je drago što ću opet čitati tvoje majstorije. Iako se lično ne poznajemo manje bi mi bilo neobično da sam se ja ispisao. Ipak pripadaš zajednici.Nastavi da deliš svoje radove i znanja :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 2, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 18.2.2020. at 21:24, N.F.S. je napisao: Hvala... Prodavah par motora u zadnje dve god (ovde sam 12 inace) svi licno moji, na mene registrovani, na svakom mi po nesto odgovaralo nije , proverio do detalja, ulozio novca i vremena ali nekome sam zalicio na preprodavca... Imali su i sastanak "na visem nivou" o meni, kako mi rekose... Ja sam clan druzenja i razmene iskustava radi, tako da cu od sada a ukoliko imam sta prodavati to na drugim sajtovima raditi... Hvala svima jos jednom, drago mi je da druzenje nastavljamo, sa novim elanom sada Sent from my iPhone using Tapatalk podsecas me na mene volim da friziram dodajem prepravljam budzi ovo budzi ono kada je sve u fulu postane dosadno i onda jovo nanovo pozz i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22520 Napisano Mart 2, 2020 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zbog vasih se postova osecam lepo! Hvala drustvo, ko zna koliko smo se puta sreli, "blicnuli" strancu u prolazu a ustvari se znamo odavde, razgovarali smo i ideje razmenjivali... Secam se kucanja ovde kada nas je jedva 20 aktivnih bilo, zbog tolikog "staza" se i opustih malo ali nece da moze ! Vecina vas i nije videla "komplimente" koje dobih Jos jednom hvala, zbog normalnih ljudi sam tu! Neka vas gume drze... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2607 Napisano Mart 2, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljače, pozdrav i ovde, da se ne javljamo samo na semaforu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Mart 3, 2020 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ovo propustio!? Nešo, pozdrav i dobro se ti nama vratio. Nedostajala je forumu tvoja strast kojom bojiš sve ono što radiš/govoriš/pišeš u vezi sa motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...