cikuntopola 96 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi mogao da kupim nosac za zadnji kofer za Hondu vfr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da uzmeš GIVI u Trionu u BG, ili ako te ne mrzi možeš to isto da uzmeš u Osijeku, ali jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zeznuo sto sad kod triona kupio i nosac i kofer ( Givi v46), jer sam na svakom drugom mestu mogao DOSTA jeftinije da prodjem, ali svaka se skola placa... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zeznuo sto sad kod triona kupio i nosac i kofer ( Givi v46), jer sam na svakom drugom mestu mogao DOSTA jeftinije da prodjem, ali svaka se skola placa... :-\ I ja bih prošao tako da su imali na lageru to što mi je trebalo... Ovako je ispalo bolje... Po mene ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da imam neku sliku, skovao bih ga ja i to od prohronskih cevi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/650158.0001.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan skidaj slike sa neta, gde ima kofer, pa vidi, ja sam smislio kako cu na moju diverion, samo prvo da kupim kofer jel ima neko da prodale, cca oko 45,6 litara za dve kacige.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si bre druze Mato? Jesi li upisao kategoriju? Ovi me jos zezaju u Topoli,navodno cekaju proveru iz Ml-a. Kofer za dve kacige ima Raja kod tebe u Ml-u,doduse polovan. Ne znam koje su pare. Sta bi sa mojim gumama? Ima li negde 170/60-17 za putnicke motore,ili se to vise ne pravi? Puno pozdrava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...