Desmo 3402 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1899 Napisano Octobar 8, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki LTD 1100 (GPZ motor u čoper verziji). Ovako izgleda orginal. A ono gore je verzija nečega? Kawa GPZ-ejac 1100 jeste (100%). Točkovi nisu Kawini (oni cepaju livene točkove već dugo). Rezervoar je isto pod znakom pitanja. Liči da je od Suzuki intrudera. Japanski klon. Promenio Octobar 8, 2022 član feniks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1319 Napisano Octobar 8, 2022 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Desmo je napisao: Koji je ovo motor? Vlasnik je moj dobar prijatelj pa mogu podeliti par informacija. Motocikl je rucni rad i satavljen je od gomile drugih motora. Centralni deo rama i agregat je GPZ750 Unitrak. Zadnji deo rama je rucni rad. Zadnja viljuska je rucne izrade, zadnji tocak je Harley, prednja vila je Yamaha Seca iz 80tih cini mi se, rezervoar je sa kineza, far je sa BMW-a, ostalo je sve rucni rad. Vozi se vec 10-15 godina. Registruje se uredno kao Unitrak Promenio Octobar 8, 2022 član markovisacki 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 8, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Licilo mi je na neku preradu ali iskreno nisam znao da postoji Kawa LTD! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7429 Napisano Octobar 9, 2022 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan E to je "Choper"... Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Octobar 9, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Desmo je napisao: ...ali iskreno nisam znao da postoji Kawa LTD! LTD 450 I LTD750 su legendarni čoperi još iz '80 godina prošlog vijeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Octobar 25, 2022 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kada bi umeo da prica ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Octobar 25, 2022 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Četrdeset godina ropstva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theroamingfury 95 Napisano Octobar 27, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda VT1300CX Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Novembar 13, 2022 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce u gradu naletim na gospodina na prelepom CB400. Kaze kupio ga je pre 26 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1531 Napisano Jun 17, 2023 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Morini 3 1/2 i neka ribica na njemu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1319 Napisano Jun 22, 2023 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pitao kako zvuči 40 godina star GPz810 sa svim prepravkama i Delkevic izduvom... Ako ste gledali MaxMax, a jeste sigurno, to je to 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Od tih Mad Max Kawa, meni najjača je bila Z900 koju je vozio Johnny (the boy). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1319 Napisano Jun 23, 2023 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je tacno da sve te 8-ventilske Kawe (z900,z1000,750,650), imaju vrlo karakteristican zvuk koji i laik moze prepoznati u moru drugih motora,bez obzira koji je izduv na njima (A za 13 godina koliko je motor kod mene, imao sam svakakve 4 u 1 varijante). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1531 Napisano Jun 30, 2023 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naišao sam na ovaj zanimljivi kratkometražni film o legendarnoj Hondi CB750 pa delim sa vama: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1531 Napisano Jul 7, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne retke fotografije 750 Interceptora i 250 Continentala (Royal Enfield) iz šezdesetih: Promenio Jul 7, 2023 član Lone rider 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1364 Napisano Jul 20, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi da se pohvalimo posle dve god (povremenog) rada zavrsili nasem drugu Bozi restauraciju, generalnu, Kwake Z1000MK2 1979, fali nam sediste i kolektori auspuha, grmi u garazi kao onaj od JIm Goosa iz Mad Max 1 deo, Stavicu koju sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1364 Napisano Jul 20, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan keyboard each key is a screen Promenio Jul 20, 2023 član Lukac 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1364 Napisano Jul 20, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan www keyboard 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1531 Napisano Avgust 6, 2023 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto najlepše što sam video danas. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7429 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 3088 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 6/22/2023 at 8:07 PM, markovisacki said: Neko je pitao kako zvuči 40 godina star GPz810 sa svim prepravkama i Delkevic izduvom... Ako ste gledali MaxMax, a jeste sigurno, to je to Daj još slika molim te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attila79 123 Napisano Avgust 25, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Horgoš Motocikl: Honda Goldwing Dct Prijavi odgovor kao problematičan Honda Goldwing 1991 god ,danas naleteo na oglasima na njega i sad počeo razmišljati o kupovini Послато са SM-N985F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1531 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield Super Meteor 750 iz 1955. Fotografija je preuzeta sa Facebook stranice Hitchcock's Motorcycles. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1319 Napisano Octobar 6, 2023 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Malo zabavnog materijala. Pošto se naravno krećem u krugu ljubitelja klasičnih motocikala, jedan kraći klip vožnje moje Kawe GPz810 sa koje sam dalje u snimku prešao na Istočni blok. Čuveni ČZ 350 iz 1977. Fali mu još malo detalja (karburator koji preliva u mestu je nakon snimka rešen) ali je zaista dobar i originalan primerak. Sišao sam sa tog motora sa velikim osmehom na licu Nisam skoro 15tak godina vozio 2taktne motore, ali mi je vratilo uspomene na period dok sam vozio prilično uspešno (šampion države 2009) državni šampionat moto klasik trka sa Jawom 250 model 559 (1968) PS. Brzinomer na ČZ pokazuje oko 10-20 km/h manje nego što bi trebalo Promenio Octobar 6, 2023 član markovisacki 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...