zecpec 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Bash taj... pali ali mora da se instalacija izvuche ponovo komplet... da se ponovo ofarba itd. itd... Ovu tvoju kolekciju moram da vidim kad budem dolazio u SM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan samo izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na temi, lepo je to kako kazete sredjivati krseve, na zalost mnogi ljudi nece da prodaju pa oni ostaju i trule. Ja sam trazio da kupim BMW R25, na zalost nisam nasao i kupio sam Jawu 250 koju sam dosta prepravio, mozda joj i nije mesto ovde jer je '75. god. ali evo par slika cisto da vidite. Uradjeno je jos par stvari ali nemam skorije slike, rol barovi, koferi itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zecpec 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni ta 75' gospodja bash taze... Svaka cast na doradi. Neverujem da moze to bolje da izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bice jos slika kada uradim ono sto sam planirao. A evo nekih slika sa skupova i sajmova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan i jos nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan jel onaj beli bmw iz novog pazara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markomdm 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Donja Mutnica-Paraćin Motocikl: Jawa 250 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Iz Paracina je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan CESTITAM KUPOVINU BOLJEVCANSKOG NSUA AKO TREBA SEMA STRUJE JAVI NA PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaa umrece nam tema ;D Evo nesto slicno. Kad sam pre mesec i po bio dole nabrzinu sam gaskarabudzio za slikanje posle 10 godina evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaa umrece nam tema ;D Evo nesto slicno. Kad sam pre mesec i po bio dole nabrzinu sam gaskarabudzio za slikanje posle 10 godina evo slike Dugo nisam znao koje je marke a nisam ni bio dole ali sad sam na fremu otkrio da je Nemacki Rixe sa motorom JLO 120ccm dve brzine ,Ako bude zainteresovanih saljem jos slika i pricu .Sve najbolje i da nas je vise.Stavio bi i video klip motora u radu ali neznam jel moze.Uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo,moze i video da se stavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo,moze i video da se stavi Evo da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo,moze i video da se stavi Malo s da se naviknem na prebacivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo,moze i video da se stavi Malo s da se naviknem na prebacivanje Ovu i jos jednu masinu kupio sam pre par godina preko ebay-a iz Njemacke poslo po prijatelju i dve godine su stajale u Novom Sadu .Prvi put sam isao u Srbiju posle 10 godina i bio sam tek dva dana sa familijom kod babe (jer motor mi je tamo ) .Inace sam iz Borova naselja (Hrvatska).Vazdusnom linijom od moje kuce u Borovu do babine u Backoj 7 kilometara,a tako daleko okolo. I u ta dva dana uspeo sam uz sve ostalo da ga u koji par sati iz kartonskih kutija slozim i odma upalim i donekle ustelujem nekompletni karburator ,(miksujuci delove od dva ).Nabacio sam nabrzinu prednju gumu koja nije imala ni unutrasnje i upalio ga iz preve prvo na sprej za cvece imitirajuci karburator a posle i sa karburatorom.Negde ovde imate pricu o ovom motoru oko pete ili seste strane ili tu negde videcete ga bez masine i gume onaj kome sam trazio ime.U to vreme 1999 nije bilo interneta i svih ovih mogucnosti kad sam odlazio u svet.Naleto dolazim ponovo sredio sam status ovde pokupovacu mu neke delove ako nadjem ili cu ih napravit i nadam se voznji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo,moze i video da se stavi Malo s da se naviknem na prebacivanje Ovu i jos jednu masinu kupio sam pre par godina preko ebay-a iz Njemacke poslo po prijatelju i dve godine su stajale u Novom Sadu .Prvi put sam isao u Srbiju posle 10 godina i bio sam tek dva dana sa familijom kod babe (jer motor mi je tamo ) .Inace sam iz Borova naselja (Hrvatska).Vazdusnom linijom od moje kuce u Borovu do babine u Backoj 7 kilometara,a tako daleko okolo. I u ta dva dana uspeo sam uz sve ostalo da ga u koji par sati iz kartonskih kutija slozim i odma upalim i donekle ustelujem nekompletni karburator ,(miksujuci delove od dva ).Nabacio sam nabrzinu prednju gumu koja nije imala ni unutrasnje i upalio ga iz preve prvo na sprej za cvece imitirajuci karburator a posle i sa karburatorom.Negde ovde imate pricu o ovom motoru oko pete ili seste strane ili tu negde videcete ga bez masine i gume onaj kome sam trazio ime.U to vreme 1999 nije bilo interneta i svih ovih mogucnosti kad sam odlazio u svet.Naleto dolazim ponovo sredio sam status ovde pokupovacu mu neke delove ako nadjem ili cu ih napravit i nadam se voznji . Videt cete da peednji tocak nije orginalan izduvna grana dekompresor ( rucica menjaca od trkaceg bicikla)komande kvacila i takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo,moze i video da se stavi Malo s da se naviknem na prebacivanje Ovu i jos jednu masinu kupio sam pre par godina preko ebay-a iz Njemacke poslo po prijatelju i dve godine su stajale u Novom Sadu .Prvi put sam isao u Srbiju posle 10 godina i bio sam tek dva dana sa familijom kod babe (jer motor mi je tamo ) .Inace sam iz Borova naselja (Hrvatska).Vazdusnom linijom od moje kuce u Borovu do babine u Backoj 7 kilometara,a tako daleko okolo. I u ta dva dana uspeo sam uz sve ostalo da ga u koji par sati iz kartonskih kutija slozim i odma upalim i donekle ustelujem nekompletni karburator ,(miksujuci delove od dva ).Nabacio sam nabrzinu prednju gumu koja nije imala ni unutrasnje i upalio ga iz preve prvo na sprej za cvece imitirajuci karburator a posle i sa karburatorom.Negde ovde imate pricu o ovom motoru oko pete ili seste strane ili tu negde videcete ga bez masine i gume onaj kome sam trazio ime.U to vreme 1999 nije bilo interneta i svih ovih mogucnosti kad sam odlazio u svet.Naleto dolazim ponovo sredio sam status ovde pokupovacu mu neke delove ako nadjem ili cu ih napravit i nadam se voznji . Videt cete da peednji tocak nije orginalan izduvna grana dekompresor ( rucica menjaca od trkaceg bicikla)komande kvacila i takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleon 1 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo,moze i video da se stavi Malo s da se naviknem na prebacivanje Ovu i jos jednu masinu kupio sam pre par godina preko ebay-a iz Njemacke poslo po prijatelju i dve godine su stajale u Novom Sadu .Prvi put sam isao u Srbiju posle 10 godina i bio sam tek dva dana sa familijom kod babe (jer motor mi je tamo ) .Inace sam iz Borova naselja (Hrvatska).Vazdusnom linijom od moje kuce u Borovu do babine u Backoj 7 kilometara,a tako daleko okolo. I u ta dva dana uspeo sam uz sve ostalo da ga u koji par sati iz kartonskih kutija slozim i odma upalim i donekle ustelujem nekompletni karburator ,(miksujuci delove od dva ).Nabacio sam nabrzinu prednju gumu koja nije imala ni unutrasnje i upalio ga iz preve prvo na sprej za cvece imitirajuci karburator a posle i sa karburatorom.Negde ovde imate pricu o ovom motoru oko pete ili seste strane ili tu negde videcete ga bez masine i gume onaj kome sam trazio ime.U to vreme 1999 nije bilo interneta i svih ovih mogucnosti kad sam odlazio u svet.Naleto dolazim ponovo sredio sam status ovde pokupovacu mu neke delove ako nadjem ili cu ih napravit i nadam se voznji . Videt cete da peednji tocak nije orginalan izduvna grana dekompresor ( rucica menjaca od trkaceg bicikla)komande kvacila i takodje Video klip motora u radu saljem cim sredim player nesto steka,uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan joj malo si spetljan sa ovim postovima ,meni fali far i stop lampa,paljenje i karburator sam kupio na e-bay ali su mi jos u nemackoj,da fali mi i poklopac ili ti deklica preko paljenja,jako ta tvoja masina lici na sachs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan U podrumu imam motor marke Victoria KR26N Aero iz 1954. (250 ccm). Trenutno stoji u podrumu jer nemamo vremena da ga sredjujemo.Ima sve delove,bila mu je pukla karika pa je obradjena stublina i kupljen odgovarajuci novi klip (u Grckoj za 150 DM pre nekih 10-12 godina).Trebalo bi namestiti novi klip i napraviti bisknu na klipnjaci kod nekog strugara.Radilica mu je perfektna,zalivena je uljem do vrha pa nije zaribala i nema ni lufta. Motor ima papire,tacnije to je dedin motor ali saobracajnu je zagubio pa bi moralo da se ide(sa dedom) u SUP da se to regulise. Ako ima interesenata za ovako nesto pisite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zaintereosvan za nesto matoro, gde se nalazi motor i koja bi bila cena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio prisutan kad je Sasa sklapao BSA Rocket III tak da znam taj motor veo dobro. A ona Le Mans je Ljubin i eno ga Ljuba iza njega,a Norton je bio Sasin i koliko znam posle Sase je zavrsio u Loznicu,a posle toga nisam siguran. Evo nesto za onje koji nisi videli ove slike ovadno http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2026.0 Samo da se vratim na komentar br104. Evo par slika tog istog Nortona inace je jos uvek u vlasnistvu Milana iz Loznice, vec ima oko 12 god.Slike su napravljene danas, inace on ima jos u vlasnistvu BSA C11 250cc, i Kawasaki z400 kad spremim slike okacicu, poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan jako lepo, nije bas fabricki, ali ne smeta... veoma vredna i kod nas jako egzoticna masina... inace ovo bi trebalo da je taj BSA o kom pricate, bio je u par navrata na oglasima, cena je bila osvezavajuce realna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 7, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio prisutan kad je Sasa sklapao BSA Rocket III tak da znam taj motor veo dobro. A ona Le Mans je Ljubin i eno ga Ljuba iza njega,a Norton je bio Sasin i koliko znam posle Sase je zavrsio u Loznicu,a posle toga nisam siguran. Evo nesto za onje koji nisi videli ove slike ovadno http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2026.0 Samo da se vratim na komentar br104. Evo par slika tog istog Nortona inace je jos uvek u vlasnistvu Milana iz Loznice, vec ima oko 12 god.Slike su napravljene danas, inace on ima jos u vlasnistvu BSA C11 250cc, i Kawasaki z400 kad spremim slike okacicu, poz Ovo je Norton zbog koga sam ih neverovatno zavoleo... Prvi put sam ga video na skupu na Beljanici jos dok je bio u vlasnistvu Saleta iz Bora, cuo se kao helikopter iza brda! ;D Kako sam tada mastao da ga kupim kad se prodavao...ali cena je tada bila, ako se ne varam oko 7000 DM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...