revolution 51 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svašta nešto ima na forumu, ali bi bilo lepo da se otvori podforum za ljubitelje klasičnih motorcikala. Znam da nema mnogo sopstvenika starih motorcikala (mislim na one do kraja 60 ih godina) ali bi bilo lepo da imaju i oni mesto. Uvek je lepo videti nekog restauriranog Bmw-a ili Triumpha. Takodje bi bilo lepo otvoriti i galeriju customiziranih motorcikala, streetfigtera i choppera, čisto da bi oni koji imaju želju da nešto tako naprave mogli da se savetuju i pokupe neku idejicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 4, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan do sada su skoro svi trazili da imaju svoj podforum a to je nemoguce. znaci rubriku motori bi trebalo podijeliti na bar deset podforuma a to ne dolazi u obzir jer ako napravimo za jedne moramo i za druge uostalom vec se pisalo nekoliko puta o tome. Revolution,ako otvoris neku temu i to bude dosta posjecena i zanimljiva tema,mozda bude ljepljiva,bar za sada Ni MZ tema nije dobila odmah svoj podforum nego je krenula kao obicna tema i nije bilo offovanja nego su bili odlicni i kvalitetni postovi,a izmedju ostalog i velika zanimacija za tu temu. Znaci o tebi ovisi da otvoris temu i naravno o stalim clanovima foruma koliko ce to ozbiljno shvatiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na opsežnom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh ovu temu ( kako li mi je promakla?) ma DA! Podrzavam maksimalno! Procitah negde da imas BSA , okaci je ovde pa da krenemo sa ovom temom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh ovu temu ( kako li mi je promakla?) ma DA! Podrzavam maksimalno! Procitah negde da imas BSA , okaci je ovde pa da krenemo sa ovom temom. Sa tim motorom sam se omlatio pre petnaestak godina, komadi su još kod mne pa planiram reborn, ali kao caffe racer ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako iskopas slobdnog vremena ... bas cu ti zavideti.Jedan moj MAX tako ceka 26 godina, strpljiv je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci!I ja sam pitao isto i dobio isti odgovor!Ja imam Monet-a iz '54 ili '53 vec dugo planiram da se pozabavim njime ali vreme neda!Sada se spremam za opasan poduhvat-izradu copera!Sve sam skrckao do sitnih detalja a za koji dan idem da gledam neku masinu!Sory na off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam bio mladji, bas sam se bavo restauraciom pa mi je kroz garazu proslo cudo motora. Zadnjih desetak godina sam uradio samo par, ali ove godine nekim momcima radim BMW R50 1963, Zundapp DB201 1949 i neku prastaru HEINKEL Tourist 175. Polako hvatam zalet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da si tu spojio lepo i korisno , ako dokumentujes rad baci neku sliku da nam izmamis uzdahe i osmehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slikam Heinkela samo da pokačim plekovi da se narod smeje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 18, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj mi reći da imaš ovakvo nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj mi reći da imaš ovakvo nešto baš to ali u tužnom stanju, momak hoće da ga upalim, izvežem instalaciju, a neće da ga farba. Kaže hoće da izgleda matoro i otrcano ??? ??? ??? Ratt scoot, možda je novi trend u Jevropi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 19, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan [...baš to ali u tužnom stanju, momak hoće da ga upalim, izvežem instalaciju, a neće da ga farba. Kaže hoće da izgleda matoro i otrcano ??? ??? ??? Ratt scoot, možda je novi trend u Jevropi ;D ;D Ne znam za tebe al' ja bih se isek'o na rezance da imam ovakav krš/rat-tod p.s. Da nemaš u garaži neki "vintage" krš od 250-400ccm koji bi mogao da se sredi za trke veterana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam otvaranje ovakve teme. Treba joj dati neko prepoznatljivo ime kako bi je videli svi koji zele. Moj favorit je Norton. Od kada sam ga prvi put video ne izlazi mi iz glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan A moj favorit je... Uh, huh, ne znam... taliko dobrih je bilo... pogotovo one ,,zaboravljene'' fabrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema. Ako bi neko izbacio i slike iz radionice(dok traje prepravka bilo bi SUPER :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovim motorima posvećeno jako malo prostora na forumu iako zaslužuju mnogo više.Svi mi volimo da imamo dobre pouzdane motore novije generacije koji su tehnički skoro pa savršeni što je isto u redu ali kad na nekom moto susretu ili na ulici vidimo nekog dedu od motora mnogo više pažnje nam zaokupi nego da smo videli neki model ispod čekića.Ovo govorim u svoje ime i verujem u ime velikog broja bajkera kojima motor nije statusni simbol vec nešto što im je postalo deo svakodnevnice i način života.Na ovom mestu mogli da okupimo ljude koji poseduju oldtajmere koji nemoraju biti samo skupoceni rariteti već i svi motori koji su obeležili naše prostore u poslednjih 50 a i više godina.Verujem da u našim komšilucima još uvek ima starih mašina čiji vlasnici i neznaju da ta gomila rđe može nekom da nešto vredi,pa ko zna za nesto tako neka javi ovde biće zainteresovanih garant.Neka svako predstavi svoju masinu,par sličica, ukoliko je sređivao kako je to išlo.Uostalom sve što bi nekom bilo interesantno za videti i pročitati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je super.I da li ograniciti na 50 godina?moje misljenje je da se malo smanji ta granica.pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh:"u poslednjih 50 a i više godina" tako da nisam ograničio godinama.Što stariji to bolji.Lepo i bilo znati šta se vozilo kod nas u poslednjih 100 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jeli neko zna jeli ovoga bilo na našim putevima? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Krajem pedesetih i šezdesetih godina kod nas se sretao vrlo sličan (po izgledu) model JAWA 350 sa dvotaktnom mašinom. Za njega je postojala i prikolica, ali ne sa strane nego se vukla pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Zundapp DB202, 1952.god., 196ccm, 8,5KS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm......Slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mašina,još kad je nađeš u tako dobrom stanju za sređivanje,retkost.Nego,u moto berzi je na prodaju agregat od DKW a - NZ 350-1 za 150 eur u Kovinu pa ako nekom treba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mašina,još kad je nađeš u tako dobrom stanju za sređivanje,retkost.Nego,u moto berzi je na prodaju agregat od DKW a - NZ 350-1 za 150 eur u Kovinu pa ako nekom treba... Mislim da cena nije normalna, ja sam takvu mašinu poklonio pre dva meseca, jer nisam imao ostatak motora. Realno kome treba nije puno, ali mislim da nikome ne treba za te pare ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...