aleksandar10 0 Napisano Februar 8, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,blizi se nova sezona,pa trebaju da se steluju ventili,da li ima nekog ko je stelovao ventile na ovom motoru ili zna koliki zazor treba da bude? U pitanju je 4T agregat,125cc.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adam92 11 Napisano April 9, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Pro XT 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za hondu cg125 nasao da idu na 0.08 i mislim da sam naleteo negde da je isto i kod pede pro xt. (Trebalo bi da su isti osnosno jako slicni agregati) Mislim da je u x road isti agregat kao u pro xt Meni se 0.08 dobro pokazalo nakon stelovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Jul 14, 2020 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,blizi se nova sezona,pa trebaju da se steluju ventili,da li ima nekog ko je stelovao ventile na ovom motoru ili zna koliki zazor treba da bude? U pitanju je 4T agregat,125cc..0.05 усис са 0,06/7/8 издув.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...