danko123 0 Napisano Februar 7, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam suzuki ls 650 i prezadovoljan sam, ali mi nije jasno dali je kod njega normalno da puca iz auspuha . Ide moror odlicno nama trzanja ali puca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13179 Napisano Februar 7, 2020 Ne silazi, 7479 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno. Deo smeše sagoreva u auspuhu pa otuda detonacije. Karburator, struja eventualno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 7, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A možda i dihtung auspuha . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...