Yanco 2639 Napisano Februar 6, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Uzeo sam neku Shark Evo kacigu povoljno, pa sam je rasturio da je sredim i ofarbam. Na njoj je bio zalepljen interkom Sharktooth. Problem je što ima samo baza sa tasterima, bez mikrofona, slušalica, baterije i ostalog. Samo ovo imam: Ima li neko ovakav interkom? Da li dovoljna samo baterija, slusalice i mikrofon da ovo proradi, ili fali još nešto? Za bateriju mogu da se snadjem, i za ostalo, samo da znam od koliko volti ide. I kako se povezuje? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Februar 6, 2020 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Shark drži Barel. Bgd Sava centar. Pitaj njihPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2639 Napisano Februar 7, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao ih, ne rade servis i nemaju delove. Ovakve žice idu iz njega Ima li iko ideju koja je za šta? Jedan snop ide na bateriju, a drugi na mikrofon i slusalice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan generalno se ama bas ni malo ne razumem u tehniku,ali ajd bar sta bih ja uradio. skoro sam kupio dva interkoma za mene i dragu ,da me vise ne udara kacigom u voznji.elem izislo povoljno nabaviti uredjaj,a posle dok nakupovao slusalice mikrofone itd potrosio jos nesto para,ja sam mogao da isprobam prvo na jednom setu pa drugi narucio tek posle.kolega balkanlover ispao ekstra ok ,pa u tom delu mi sve bilo bezbolnije.bilo bi zabavno da sam kupovao sve dodatke a da ne radi. e sad, jos nisam video uredjaj sa eksternom baterijom,obicno u sklopu aparata ide i bat.. da ti jedan kabal nije za audio povezivanje sa telefonom ili necim a drugi za slusalice i mic. ono sto bi ja uradio ukucaj na pretragu sharp komunikacije pa probaj da savatas kako izgleda kompletan uredjaj.(ili ako neko na forumu ima da ti pogleda) mislim da ti je jednostavnije da uzmes drugu komunikaciju, jer za ovu mozes samo da bacis koji dinar a da se na kraju ispostavi da je neispravna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2639 Napisano Februar 8, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Vec googlao i video da jedan kabal je za bateriju, a drugi za slušalice i mikrofon. Probaću da je oživim, dao sam drugaru električaru da je otvori i proba da skonta zašta je koja žica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...