srkixt660 28 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan pazi srkki sekiram se, dok te kave dodju da ih ja vozim (za 10-15 godina) ima da budu varene po 3 puta. Pa ti onda kupi Hondu i miran si ;D A BMW ne moze da pukne,mozes misliti sto ti je svaba. U jeee :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan voznaja honde se kosi sa mojim ideoloskim ubedjenjima. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan A BMW ne moze da pukne,mozes misliti sto ti je svaba. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan voznaja honde se kosi sa mojim ideoloskim ubedjenjima. ;D Ha ha, pa zato kad vidis Hondu a ti pravo u nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8962 Napisano Jun 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan voznaja honde se kosi sa mojim ideoloskim ubedjenjima. ;D Ha ha, pa zato kad vidis Hondu a ti pravo u nju ovo je nisko ;D Pa mozda ramovi namerno pucaju da bi apsorbovali silu udarca, kao kod auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sila udarca u kolima se apsorbuje zato sto pri udaru i kad je vezan covek obicno ostaje u autu. A kod motora nema logike da bude tako, jer covek odmah leti sa motora... P.S. Resetkasti ram zakon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan jadna sargarepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A BMW ne moze da pukne,mozes misliti sto ti je svaba. :D Sta !? Ne verujes, probaj pa ces da vidis! Pa da vidimo da li ces posle da pljujes po BMW-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan A BMW ne moze da pukne,mozes misliti sto ti je svaba. :D Sta !? Ne verujes, probaj pa ces da vidis! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 5, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da su vozili u surovim uslovima ali i BMW je pukao, mislim na Ewana McGregora i ekipu dok su vozili kroz Mongoliju, čini mi se... 2 BMW-a su preživela a 1 je bio zamenjen nekim ruskim motorom ;D A ovi iz KTMa kad su čuli gde idu, nisu ni hteli da im daju motore :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da su vozili u surovim uslovima ali i BMW je pukao, mislim na Ewana McGregora i ekipu dok su vozili kroz Mongoliju, čini mi se... 2 BMW-a su preživela a 1 je bio zamenjen nekim ruskim motorom ;D A ovi iz KTMa kad su čuli gde idu, nisu ni hteli da im daju motore :D He he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pričamo o R motorima, znači bmw još uvek nije mesto ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan A BMW ne moze da pukne,mozes misliti sto ti je svaba. :D Sta !? Ne verujes, probaj pa ces da vidis! Pa da vidimo da li ces posle da pljujes po BMW-u. Ovde se prica o R-ovima koji imaju odnos snage i mase 1:1 , pa ako ti znas za neki bmw sa tim odnosom, kazi i nama, da znamo i mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije 1:1, tu je degde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan to nije motor to je cucavac,ma bitno je da je njemu dobro a sve ostalo nema veze.... Upravo tako.... a motor je ionako ruzan do bola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kepo druže što toliko insistaraš na nekim stvarim. taj bmw jeste 1:1 ali u prodaju dolazi 2010 godine sa snagom od 190ks i 190kg težine, ova ninja sa slike je 188ks (200sa ramair-om) i 179kg suve mase, A SAD JE 2008. GODINA. kad taj bmw izađe u prodaju onda je druga stvar ali ovako ni o nema šta da traži u ovoj temi kao ni jedan drugi proizvod iz bmw-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo slučaj samo sa novim Kawama ili sa novim motorima uopšte? Ako na uštrb težine koriste neke lakše materijale onda bi oni morali da budu i kvalitetni, kako prolaze testove izdržljivosti i sl? Svedok sam dva Suzukija gsr 650 - 2007 god., za ostale ne znam. Mislis na moj GSR 600 ili na nesto drugo?Doduse jesam na nekom engleskom forumu gledao slike jednog skrsenog,a i kad se covek malo bolje zagleda sa unutrasnje strane rama vidi da su sve one obline i naizgled sirina rama samo "maska",jer je iznutra supljina sa nekim izlivenim mrezama ali opet ne verujem da bas toliko slabo i da proizvodjaci bas toliko "stede" na bezbednosti da bi dobili na tezini.Ali necu da probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kepo druže što toliko insistaraš na nekim stvarim. taj bmw jeste 1:1 ali u prodaju dolazi 2010 godine sa snagom od 190ks i 190kg težine, ova ninja sa slike je 188ks (200sa ramair-om) i 179kg suve mase, A SAD JE 2008. GODINA. kad taj bmw izađe u prodaju onda je druga stvar ali ovako ni o nema šta da traži u ovoj temi kao ni jedan drugi proizvod iz bmw-a. Raso druze, ne insistiram uopste.Ne interesuju me ovakvi motori, a posebno mi puca za ovaj BMW, koji nebi primetio na ulici pored gomile japanaca. Pricao sam kroz salu, al verovatno pogresno shvacen. Ako sam nekoga nervirao, nije namerno. Nego, ko rece da BMW-ov ram ne moze da pukne, nek ga rokne ortak sa motorom od pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kepo druze ne odgovori ti meni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo slučaj samo sa novim Kawama ili sa novim motorima uopšte? Ako na uštrb težine koriste neke lakše materijale onda bi oni morali da budu i kvalitetni, kako prolaze testove izdržljivosti i sl? Svedok sam dva Suzukija gsr 650 - 2007 god., za ostale ne znam. Mislis na moj GSR 600 ili na nesto drugo?Doduse jesam na nekom engleskom forumu gledao slike jednog skrsenog,a i kad se covek malo bolje zagleda sa unutrasnje strane rama vidi da su sve one obline i naizgled sirina rama samo "maska",jer je iznutra supljina sa nekim izlivenim mrezama ali opet ne verujem da bas toliko slabo i da proizvodjaci bas toliko "stede" na bezbednosti da bi dobili na tezini.Ali necu da probam! E pa vidis ima nesto dobro u ovoj tvojoj zadnjoj recenici. Neces ti da probas a ne verujem da ce iko normalan probati na ovim novijim motorima da vezba zadnjak, ako mu je motor mio ili mozda zivot, mada nikad se ne zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo druze ne odgovori ti meni? Izvini Darkside U pravu si gsr 600.Ram je pukao na mestu gde se kace vile.Tu ima pra nekih safova, i ram je pukao sa obe strane. Ostala ostecenja su minimalna,far,satovi,ogrebotine sa strane. Vile se nisu iskrivile. Ma nisu japanci ludi sve to ima svoje razloge. Nisam siguran koje je godiste, jel se pravio ovaj model 2005? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to je taj,poceo je da se proizvodi 2005.Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Raso druze, ne insistiram uopste.Ne interesuju me ovakvi motori, a posebno mi puca za ovaj BMW, koji nebi primetio na ulici pored gomile japanaca. Pricao sam kroz salu, al verovatno pogresno shvacen. Ako sam nekoga nervirao, nije namerno. Nego, ko rece da BMW-ov ram ne moze da pukne, nek ga rokne ortak sa motorom od pozadi. pa i nije baš napisano kao šala (mada mene i ne dotiče ta priča) nego čisto da ne mešamo motore različitih orjentacija, da je u pitanju neki enduro ili putni motor onda bi bilo na mestu da se upoređuje i bmw. aj objasni šta si mislio ovom zadnjom rečenicom, ako hoćeš može i na pp. ??? a što se tiče pucanja ramova... ovi motori nisu predviđeni za ovakve udare, nisu ni za rupe na putu a kamoli nespretno puštanje sa zadnjeg, fabrike prave legure koje su dosta jake i lagane ali krte, i ne puca ram kao ram već puca na sastavu delova rama. ovi motori su za stazu i sve osim ravnog asfalta nije za njih, e sad to nije baš neko opravdanje za pucanje ali jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan voznaja honde se kosi sa mojim ideoloskim ubedjenjima. ;D Ha ha, pa zato kad vidis Hondu a ti pravo u nju ma kad mi padne mrak udaram redom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 5, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan voznaja honde se kosi sa mojim ideoloskim ubedjenjima. ;D Ha ha, pa zato kad vidis Hondu a ti pravo u nju ma kad mi padne mrak udaram redom. ;D Samo vas gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...