moustaki 24 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek sad provalio da se tema rimuje Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Top!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je leglo. E ostao sam duzan za givi v35 i nosace...mozda nekome zatreba. Vec dvije sezone vozam nosace bocnih kofera a same kofere koristim 2-3 puta godisnje. Danas mi padne na pamet da se lako skidaju i da skinem a onda po potrebi vracam. Nosaci se skidaju bukvalno za 1 minut. Kljucem, koji se dobije uz kofere, se odvrnu 3 srafa/brave na svakom noacu. Ukupno 6 komada. Bukvalno okret od pola centa. Ovako izgleda sa nosacima: Ovako bez nosaca: Ovdje se otkljucavaju srafovi/bravice: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Mart 15, 2020 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih ne bi skinuo, možda mogu da posluže (pupu, daleko bilo) da bar malo zaštite motor od nekog lakšeg pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Vidis...znao sam da ima neki razlog zasto ih nisam skidao Nista, taman ocistim sve i podmaz3m i sutra vracam. Mada...uvuceni au dobro i mislim da ne bi nista zastitili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanic93 18 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre za Givi i sam ga posedujem od 50l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...