Evil_Zo 8 Napisano Jun 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i drugima da kažem na šta mi liči to tvoje čudo đto si pazario. Kao kada sina od one tetke kojoj pobegne Mad Max sa porodicom pre nego mu pobiju istu, ubace u spor Dire Straits - Money For Nothing u ulogu onog baje koji nosu frižide. Retardirano retard u Commodore 64 grafici koji ima torzo kao trudan nosorog u žednoj sezoni. Kao neki lep motor kojeg pogledaš u slomljenom ogledalu, sa auspusima koji su zaboravljeni kada je dizajniran, a nabudženi kada je sklapan... Definitivno motor koji svojom pojavom privlači pažnju. To nije sprava koju niko neće primetiti, to je narandžasta mrlja koja će svakome da ostane u oku. Među nama, nisi ni ti neki lepotan, ali obzirom da si vozio R46, ovo mu dođe kao osveženje. Želim da ti svaki kilometar prođe sa osmehom.... Bljutiful Bajk. najzli Treba li ti Perfex? P.S. Mislim da ce trebati onaj troslojni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 9, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan chestitam Lazo .. Sad kod chika Cureta na chasowe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, alal vera... Kupio čovek napokon pravi motor - trkački Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, alal vera... Kupio čovek napokon pravi motor - trkački Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ce to nekako da izgleda Ovo je samo proba u salonu prije narucivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru ! Lepo nema sta. U zdravlju ga vozio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ladno sa Batajnice P.S. To je EXC, to je prerada u SM, u originalu je on Cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ahahahaha, došao da se informiše - kolko mož da razvije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano Jun 10, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru vidjam svaki dan taj model u djure djakovica ima smeka moram priznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su me zvali iz KTM-a, motor je stigao, spreman i ceka. Ja cu dolje u cetvrtak, uh, treba izdrzati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su me zvali iz KTM-a, motor je stigao, spreman i ceka. Ja cu dolje u cetvrtak, uh, treba izdrzati... jeeeeeej sad nema opravdanja za raft još jednom jeeeeeeeej ... brate, a da zapalis ti vec koliko danas dole aaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ne pitaj, vec sam tamo, ali moram da dzedzim odje do srijede-cetvrtka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha, slatke muke... idi more kupaj se, pusti motor! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ni ono nisi umio voziti a vec si na ovo presao , kuku crni lazo sminkeru, s ovim najdalji put je u japankice do bd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ne pitaj, vec sam tamo, ali moram da dzedzim odje do srijede-cetvrtka "kaad će taj peetak, tarararaampam ... " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam dobio na poklon jedan veoma bitan dio moto opreme za KTM motorcikle, sjajne performanse i vrhunska izrada i zavrsna obrada. Pravljen specijalno po mjeri, jedinstven primjerak u svijetu ;D Da da, u ovome idem po motor sjutra P.S. Puuuuuuuuno hvala Spave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Само уживај! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lomim već dugo ali posle jedne lepe vožnje sa K6 ukapiram da ne smem da prelomim već treba da kupim konačno neki enduro kao motor broj 2. I tako uradih posle 2 dana. Kupio sam mali KLE 2006 da mogu malo da zadjem van druma i samo zato i ništa drugo. Za sada ide sve po planu karte su na stolu i idemo.... Ne možeš imati u jednom motoru sve to je jasno odavno Najbolje imati 3, 4 komada pa gde kreneš tako se i obučeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stigao ;D Sjutra Stefan i ja sa ljepsim polovinama idemo na Lovcen, tako da ce biti jos slika. Stigla je i oprema ali sam postavio samo nosac za kofer, nemam vremena, samo vozim ;D P.S. Iako razradjujem, motor je bolesno divlje cudoviste !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Konačno stigao, a? Neka je sa srećom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan motoooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeeeeeeeeheeeeeej! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, Evile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...