hoze 153 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ovako,pala je kupovina u italiji preko neta...naruchili odavde(bgd) shta nam treba i ubacili podatke i adresu od ortakinje koja zzivi u milanu...njoj poslali kesh i u roku 3 dana stigla je porudzbina njoj na gajbu...moglo je da se plati karticom ali nam je lakshe bilo da to donese kurir...tras roba tras p[are...ipak,da se proveri kupovina elem,sve je regulare i mnogo jeftinije nego u zemlji srbiji...takoi,da ako vam se shta svidja i ima ko da vam donese-poshalje TOPLO preporuchujem... adresa je www.motorstock.it ps. p[ozzeljno je znanje itlijanskog ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 160e Nolanova nova kaciga? Pa to je super. Hvala na korisnoj informaciji. Samo pitanje, sta ako neko ne zna Italijanski, jel moze tebi da se obrati? Cestitam na kupovini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Klikni na enter da uđeš u sajt i onda u polju CERCA (pretraga) ukucaš npr. nolan i on ti izbaci rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan naravno da mozze ,kakava god pomoc treba recite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4847 Napisano Jun 4, 2008 Ne silazi, 5571 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Narocito za onaj Foot-on, Tucano. Istinski fensy! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Narocito za onaj Foot-on, Tucano. Istinski fensy! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako me sad grom nestrefi nece nikad! Upravo sam objashnjavao sestri da NE MOGU da narichim Givi kacige jer ih nema i katalozima Louisa, Poloa niti Heina! Kad ono - stativa! Ima ih u Italiji! Ja bi odma naruchio sestri kacigu i da je skinem vishe sa vrata! ;D ...ako nije problem... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto ne rade sajtove i u engleskoj verziji!!! Mnogo bi im bila veca prodaja. Jel moze neko da mi kaze da li imaju hit-air jakne? Ja od italijanskog znam jedino "bambina" ;-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ko bi mogao da mi donese kofer givi v46, i koliko jos para treba + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 16, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ko kaže da nema na engleskom... ;D 1.primer kad ulaziš na sajt imaš Enter 2. kad uđeš na prvu stranu imaš gore levo home 3. na prvoj stranici dole desno imaš i tank torbu samo za Srbe (podrazimeva se da je za svećice ;D) Možda ima još nešto, nisam imao vremena da pregledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo je mala. Štao pošteni švercer iz Srbije na motoru, može da stavi unutra. Pa neće stati nijedan akumulator, dve svećice i par gumenih navlaka za ručke. Tja pih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze na pp preko koga moze da se poruchi nabavi itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...