.milke. 424 Napisano Novembar 16, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2019. at 21:19, Sveta 5. je napisao: Jesi li razmisljao o elektricnoj na 12v Jesam, ali sam razmišljao da napravim neki adapter i da koristim istu električnu i za dušek i za gume. Pritom, taj Intex mi traje već par godina i već je odavno otplatio sebe. Ali da ispušta tokom noći, ispušta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Novembar 16, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, .milke. je napisao: Jesam, ali sam razmišljao da napravim neki adapter i da koristim istu električnu i za dušek i za gume. Pritom, taj Intex mi traje već par godina i već je odavno otplatio sebe. Ali da ispušta tokom noći, ispušta. Teško da ćeš sa jednom pumpom da završiš oba posla. Za gumu ti treba malo vazduha pod velikim pritiskom, a za dušek mnogo vazduha pod malim pritiskom. Pumpa za gume bi mogla da napumpa dušek, ali bi joj verovatno trebalo mnogo vremena. Promenio Novembar 17, 2019 član zika56 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Novembar 17, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, .milke. je napisao: Jesam, ali sam razmišljao da napravim neki adapter i da koristim istu električnu i za dušek i za gume. Pritom, taj Intex mi traje već par godina i već je odavno otplatio sebe. Ali da ispušta tokom noći, ispušta. Taj adapter zaboravi,Zika ti je lepo objasnio.Dusek ti ispusta jer ima negde rupu ,zalepi je ali pazi to ne moze svaki lepak narocito ne "svemoguci" super lepak postoje specijalne flekice za to samolepljive.Moj inteks je sigurno stariji i jos me verno sluzi.Pumpe su bile u Liddlu proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 11/13/2019 at 9:54 AM, lord_oblivion said: Naručih još jednu identičnu vreću, sad ću imati dve koje mogu da se spoje u jednu veliku duplu Naturehike Splicing Envelope Sleeping Bag Ultralight Adult Portable Outdoor Camping Hiking Sleeping Bags Spring Autumn 1.9*0.75m-in Sleeping Bags from Sports & Entertainment on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Trenutno lovim Arpenaz 3 za tri osobe... Ja sam preko KP kupio Arpenaz 3, ali nisam još imao prilike da ga koristim. Doduše, drugaru sam ga pozajmio kad je išao na more i kaže da je odličan. Koštao me 4500, ali možda bude moguće da se nađe i jeftinije sad kad otvore Dekatlon kod nas. Odlučio sam se za njega, jer ih je ove godine na Exitu bilo mali milion i nisu pustili vodu posle oluje za razliku od mog šatorčića koji je pustio jedno 10l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 17, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se nameračio na Fresh & Black. Deluje mi bolji od standardnog, zelenog modela. Prevagnula je tamna (crna) boja unutrašnjeg šatora koja omogućava lagano buđenje bez sunca u oči kao i bela boja spoljnjeg krila koja odbija sunčevu toplotu pa nema kuvanja na otvorenom. Ocene po internetu su mu nešto bolje a ostale karakteristike iste po specifikacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, trebalo bi da su isti u suštini osim kad je boja u pitanju. Zeleni je bio skoro duplo jeftiniji na KP, pa sam ga zato uzeo, jbg, povez na oči i spavaj kolko hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 18, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni je na KP 4500 ali ga nema a crno-beli je u Dekatlonu Zagreb 5000 ali treba da čekam kad drugar bude išao (10ak dana). Razlika je smešna u kunama na sajtu Dekatlona. A na KP je dranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7677 Napisano Januar 2, 2020 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko u ovaj nas Dekatlon (a da je bio pre toga u neki iz okruzenja)? Jel ima sta pametno, izbor, cene, kvalitet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Januar 8, 2020 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja u nasem a pre toga bio u Pekingu i u Mariboru. Sa Kineskim ne moze i ne treba da se poredi. Ali u odnosu na Maribor ovaj nas je smesan. Duplo je manji... i sve sto je bas povoljno se odmah razgrabilo. Izbor je mogao da bude i veci... ali dzaba kad smo mi bedni. Dovoljno je reci da kad pogledas red na kasi vidis da svako u korpi ima ili carape ili majice. Sve u svemu nista spec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 13, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se (opet) predomislio za šator i na kraju ipak odlučio za Arpenaz 2 zeleni. Biće mnogo divljeg kampovanja pa da ne štrčim. Za mene jednoga kad budem išao solo je više nego dovoljan a za nas dvoje opet je ok s tim što ću dosta stvari morati da ostavim u torbama na samom motoru. Ne može se sve imati, pogotovo za 2800 din, koliko sam ga platio u Dekatlonu Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ali sam razmišljao da napravim neki adapter i da koristim istu električnu i za dušek i za gume. Pritom, taj Intex mi traje već par godina i već je odavno otplatio sebe. Ali da ispušta tokom noći, ispušta. Ne znam jeste li mozda polemisali vec o tome ali postoji vreca koja je sa jedne strane otvorena, a na drugoj ventil koji ide na ventil od duseka. Prosto se u vrecu zamagom uhvati vazduh, zatvori se i stiskanjem prebaci u dusek, za minut-dva naduvan bez muke. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 14, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Bigor je napisao: Ne znam jeste li mozda polemisali vec o tome ali postoji vreca koja je sa jedne strane otvorena, a na drugoj ventil koji ide na ventil od duseka. Prosto se u vrecu zamagom uhvati vazduh, zatvori se i stiskanjem prebaci u dusek, za minut-dva naduvan bez muke. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Nešto ovako, samo treba naći crevo pravog prečnika https://www.youtube.com/watch?v=gKu2TXiGMjA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E da, taj princip, samo ima originalna vreca ali ne zn kako se zove, pa nemogu da je nadjem sada. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Januar 15, 2020 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 14.1.2020. at 20:35, Bigor je napisao: E da, taj princip, samo ima originalna vreca ali ne zn kako se zove, pa nemogu da je nadjem sada. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Naturehike 2019 New inflatable camping mat bed single person double person air pad mattress sleeping pad with waterproof air bag-in Camping Mat from Sports & Entertainment on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 3, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti na kakav put se kreće šta sve poneti? Odabir prtljaga. Iskustva članova i predlozi, kao i zanimljivi pa i čudni primeri. Jedan od primera, spakovati sve što treba za daleki put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Planiram put na more motorom, pa i ja razmisljam sta sve treba poneti. Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 4, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Poneses brate sve sto ti treba.Ovo ti je more od 12 noci.Pola nismo ni obukli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 4, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Гаћаће купе и Феела папуче Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sashac said: Poneses brate sve sto ti treba.Ovo ti je more od 12 noci.Pola nismo ni obukli... Tara od nedelju dana, napakovali se za smak sveta. Sad za more znam da nece nista nositi sem kupaceg, al ajd promenio sam motor i sad ima redovne bocne kofere pa mozds ponese dva para papuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 4, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Godišnji odmor - kampovanje - MOOOOOREEEE (šator, 2 vreće za spavanje, 2 dušeka, 2 veeelike rasklopive stolice, posuđe, kuvalo na gas, garderoba ...) Sve što ponesemo i koristimo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16522 Napisano Februar 4, 2020 Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Bandolero said: Godišnji odmor - kampovanje - MOOOOOREEEE (šator, 2 vreće za spavanje, 2 dušeka, 2 veeelike rasklopive stolice, posuđe, kuvalo na gas, garderoba ...) Sve što ponesemo i koristimo Gde ste vi ljudi nema vas!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 4, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha Jooooj daleko smo, nema dalje Na Novom Zelandu, trbuhom za kruhom što se kaže Pozzzzz 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 4, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan A mesto za kućnog ljubimca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u gradu jedan isto ovako u tank torbi vozi svog. Kako istrenirati psa za tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Februar 4, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bandolero je napisao: hahaha Jooooj daleko smo, nema dalje Na Novom Zelandu, trbuhom za kruhom što se kaže Pozzzzz Pozdrav i vama i sve najbolje. Baš nam nedostajete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...