Jahac 2 Napisano Februar 2, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , kupio sam Peugeota SPEED FIGHT 49 CCM 2003 godina , .Motor je bio u inostranstvu , u papirima njegovim pise da je ogranicen na 45 kmh, i toliko zaista ide, jer ako ide preko tamo ne moze da prodje tehnicki pregled. Sto se tice mehanicki blokada ,skinuta je sa varijomata i skinuto slijepo crijevo sa auspuha.Opet isto ide , nista nisam dobio na brzini. Da li postoji jos neka blokada i kako je uklonuti, od mnogih nekih koji su se suretali sa tim motorom, rekli su mi da na 2003 godini ima elektronska blokada i da se moze skinuti orginalnom dijagnostikom. Da li mi neko moze reci da li je ovo istina i da li postoji neka fora jos. Hvala / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Februar 3, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji jos neka fora, istina je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Februar 4, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, svaki uvežen skuter ima 5 blokada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...