ZEMZEM 2610 Napisano Septembar 24, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Lakše mi je skinuti točak sa motora nego sa skutera, poručio sa Alija i one gumene pečurke koje čepuju gumu sa spoljne strane, sad razmišljam da taj sistem isprobam. Ako pusti skidam točak i nosim kod Gorana u T. bunar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3594 Napisano Septembar 24, 2024 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Jeste sad ti je metzeler kriv.. Ne gledaš di teraš Tad sam se bio istripovao da mi neko od komšija podmeće klečke, tj baca eksere, igle i špenadle na prilaz ispred kapije... Naravno da to nije bio slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Septembar 24, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pečurkirao gumu . Izuzetno lak i brz način krpljenja gume, prezadovoljan probom . Skuterče u garaži, ujutro proveravam da li drži guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...