Killer NS 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nazalos i ove godine nesreca u Novom sadu.Juce ujutru oko 5h vracajuci se sa moto skupa poginuo je Dragan Vivijan iz Loka kod Novog Sada.Nesreca se dogodila na auto putu kod pumpe Minut.Po zvanicnom izvestaju je vozio prebrzo izgubio kontrolu i udario u zastitnu ogradu.Ja licno mislim da to nije pravi razlog ali to je najcesci komentar kada su motoristi u pitanju.Nije imao kacigu na glavi,nazalost jer bi verovatno preziveo posto je udario glavom .Dragan je vozio starog Gucija koji bas nije mogao da ide prebrzo a nije bas mario za brze motore jer je voleo da popije koje pivce pa je sa svojim dedom ''laganica ''50-60 stizao u svoje selo .Ne opravdavam ni to ''koje pivce'' ali mi je krivo sto je po pravilu uvek kriva'' prebrza voznja''kao da smo mi na motorima najveci divljaci na svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 2, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan au p.m.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan i opet ta kaciga..steta..RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici, pamut u glavu kaciga NA glavu. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa pivom, bez kacige, losa kombinacija... Saucesce svima koji su ga znali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan E to ne valja,mislim laganica i nema te...Nek mu je laka zemlja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Steta. Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan zalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Žalost... Moja, svačija... Radi se o mom drugaru i kolegi! 28 nepunih godina i večiti osmeh na licu... Tuga, sahrana je danas u Lok-u, selu iz kog je... Da se nebi svašta pričalo evo kako se sve desilo! (U policiskom izveštaju stoji da nije imao kacigu a nije istina!) Dečko je te subote imao problema sa dovodom goriva.. (Gumica na slavinici je pukla i u dva navrata je uspeo da osposobi motor tog dana) Vraćajući se kuci sa susreta tog jutra, negde u blizini benz. pumpe Minut na auto-putu N.S.-Bg. Opet se pojavio problem sa dovodom goriva u vožnji i u pokušaju da pogleda dali mu slavinica opet slini gorivo izgubio je kontrolu i pao sa motora... Imao je kacigu koju ja zovem Streetfight poklopac al nije mu pomogla pošto je glavom prilikom pada udario u stubić zaštitne ograde... Kaciga je pukla na tri mesta i nije uspela da ga sačuva... Motor je ostao skoro neogreban što govori da se nije kretao velikom brzinom koju inače motor tog kova ne može ni da postigne. Splet nesrećnih okolnosti,tuga Božija... Nek mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan E do kur.a kakav bezvezan splet okolnosti, da pogine čovek vozeći sporo i sa kacigom na glavi... Pokoj mu duši i neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan na veliku zalost sve je vise postova u crnoj hronici to jest previse,moje iskreno saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8687 Napisano Jun 3, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno crni vikend, saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Saucheshce... Ljudi,bar vi koji imate motore i celokupnu opremu nemojte da vas ponese prazan put i ono razmishljanje, "ma...nece bash mene"...mozda nece tada,pa opet i tako par puta mada se za treci misli: "treca sreca"a ono ispadne treca nesreca..........smrt vreba sa svih strana...i peshake i one u kolima a kamoli motoriste... samo oprezno...(p.s. nevezamo sa ovim postom...ovakve situacije su najcheshce... mozda ja ne treba da sudim...ali ne mogu da ne kazem shta mislim...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka crna zemlja...saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka ,ova naša crna :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja.Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan auuu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka,decko se prezivao Vavan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...