Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo motorista, 1. Jun 2008.

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova

Nazalos i ove godine nesreca u Novom sadu.Juce ujutru oko 5h vracajuci se sa moto skupa poginuo je Dragan Vivijan iz Loka kod Novog Sada.Nesreca se dogodila na auto putu kod pumpe Minut.Po zvanicnom izvestaju je vozio prebrzo izgubio kontrolu i udario u zastitnu ogradu.Ja  licno mislim da to nije pravi razlog ali to je najcesci komentar kada su motoristi u pitanju.Nije imao kacigu na glavi,nazalost jer bi verovatno preziveo posto je udario glavom .Dragan je vozio starog Gucija koji bas nije mogao da ide prebrzo a nije bas mario za brze motore jer je voleo da popije koje pivce pa je sa svojim dedom ''laganica ''50-60 stizao u  svoje selo .Ne opravdavam ni to ''koje pivce'' ali mi je krivo sto je po pravilu uvek kriva'' prebrza voznja''kao da smo mi na motorima najveci divljaci na svetu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

Žalost...

Moja, svačija...

Radi se o mom drugaru i kolegi!

28 nepunih godina i večiti osmeh na licu...

Tuga, sahrana je danas u Lok-u, selu iz kog je...

Da se nebi svašta pričalo evo kako se sve desilo! (U policiskom izveštaju stoji da nije imao kacigu a nije istina!)

Dečko je te subote imao problema sa dovodom goriva.. (Gumica na slavinici je pukla i u dva navrata je uspeo da osposobi motor tog dana)

Vraćajući se kuci sa susreta tog jutra, negde u blizini benz. pumpe Minut na auto-putu N.S.-Bg. Opet se pojavio problem sa dovodom goriva u vožnji i u pokušaju da pogleda dali mu slavinica opet slini gorivo izgubio je kontrolu i pao sa motora...

Imao je kacigu koju ja zovem Streetfight poklopac al nije mu pomogla pošto je glavom prilikom pada udario u stubić zaštitne ograde...

Kaciga je pukla na tri mesta i nije uspela da ga sačuva...

Motor je ostao skoro neogreban što govori da se nije kretao velikom brzinom koju inače motor tog kova ne može ni da postigne.

Splet nesrećnih okolnosti,tuga Božija...

Nek mu je laka zemlja...

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

E do kur.a kakav bezvezan splet okolnosti, da pogine čovek vozeći sporo i sa kacigom na glavi... Pokoj mu duši i neka mu je laka zemlja

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Saucheshce... :( Ljudi,bar vi koji imate motore i celokupnu opremu nemojte da vas ponese prazan put i ono razmishljanje, "ma...nece bash mene"...mozda nece tada,pa opet i tako par  puta mada se za treci  misli: "treca sreca"a ono ispadne treca nesreca..........smrt vreba sa svih strana...i peshake i one u kolima a kamoli motoriste... samo oprezno...(p.s. nevezamo sa ovim postom...ovakve situacije su najcheshce... mozda ja ne treba da sudim...ali ne mogu da ne kazem shta mislim...)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja