Acko017 192 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i komšija od koga sam hteo da kupim ovaj ER-6n pa sam zbog qrčenja ipak uzeo R6, prodaje svoj Kawasaki. Želim da mu učinim pa sam stavio oglas i ovde, mislim da je vredan pažnje. S obzirom da za motor nema vremena vec 2-3 god predložio sam mu malopre da ga proda, jer: - Kupio je motor pre 3-4 god od prethodnog vlasnika koji takođe nije imao vremena za vozikanje, sa oko 5-6.000 pređenih kilometara, - motor je čuvan na sobnoj temperaturi sve vreme, - svi delovi su fabrički, bukvalno od prvog dana, ništa nije menjano, - gume su još uvek PRVE, fabričke - nije padano sa njim, nije ni skliznuo - poslednji put je registrovan bio 2017. - ukoliko se lepo napravi dogovor, spreman je da pokloni i kacigu, jaknu, i dragon auspuh koji je kupio naknadno, - motor je prešao tačno 10.112km - neki bi rekli - fabrički primerak Moguća je svaka provera, a u nastavku ćete videti o čemu pričam Ovo je u trenutku kupovine: Zatim je dodao stikere, koji se lako skidaju: Trenutna kilometraža: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A cena? Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Propustio sam da napišem da ima i ABS Cena bi bila 2.600e, ali je takođe stvar dogovora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9478 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel auspuh Akrap ili Dragon?Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Januar 28, 2020 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li fabrički nosač tablice ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ProMaster said: Jel auspuh Akrap ili Dragon? Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Izvinjavam se, Dragon je ipak, upravo pitao, ispraviću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, jasminko VIR said: Ima li fabrički nosač tablice ? Ima, fabrički nosač je u pitanju, tačnije, sve je fabričko na njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9478 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, Dragon je ipak, upravo pitao, ispravićuAko možeš, pitaj ga da li bi prodao taj Dragon posebno, pa se možemo sve dogovoriti na PM. Hvala! Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam pa javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Acko017 said: Ima, fabrički nosač je u pitanju, tačnije, sve je fabričko na njemu Ja mislim da to nije fabricki nosac tablice, a nisu ni zadnji migavci. Pitaj da li mozda drzi kod kuce original. Inace, ova ponuda je top, ako malo spusti cenu, pa neko da kupi, promeni gume, registruje, uradi servis, ima maltene tek razradjen motor za 3000 Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan ipak mislim da je fabrički, pomešalo mi je slike pa bi druga slika ustvari trebalo da bude prva, potrudiću se da odem sutra i slikam detaljnije pa dodajem slike inače ovo je prva slika nakon kupovine motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici je fabricki. Mada ga dosta ljudi zameni sa alu ramom i malim migavcima, zbog izgleda, ali to se vrati za 5 min. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Markone88 said: Na ovoj slici je fabricki. Mada ga dosta ljudi zameni sa alu ramom i malim migavcima, zbog izgleda, ali to se vrati za 5 min. da da, dokupio je on neke stvari zbog izgleda, takođe će sve što ima da da novom vlasniku jer njemu neće trebati, u svakom slučaju i ja mislim da je ponuda sasvim ok, niti se ugrađujem, niti želim bilo šta osim da obe strane budu zadovoljne jer stvarno je šteta da taj motor stoji u mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Januar 29, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, ProMaster said: Ako možeš, pitaj ga da li bi prodao taj Dragon posebno, pa se možemo sve dogovoriti na PM. Hvala! Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Odgovor je - DA, javio se član koji bi kupio motor bez auspuha, tj sa fabričkim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9478 Napisano Januar 29, 2020 Drug član, 1943 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je - DA, javio se član koji bi kupio motor bez auspuha, tj sa fabričkimImaš poruku.Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...