Nikola1978 4 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ne ne...nisam ga prao nedelju dana i vise..to mi se desavalo u nedelju..a u cetvrtak sam vozio po onom pljusko velikom...mada mislim da jedno nisu povezano sa drugim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, posto je injection motor, da li se on prikljucuje na dijagnostiku i mogu da gledaju parametri, ili je moze samo da se steluju ventili? to jest kada se radi stelovanje ventila i provera injection? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16445 Napisano Septembar 18, 2013 Integrisan, 9432 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nikola sa hiljaduijednimpitanjem.... kako si krenuo pokvarices ga sigurno Ima dzek za dijagnostiku a ventili se prvo provere spijunom pa ako je veci zazor od dozvoljenog ondak se steluju...... i mogao bi mi odgovoriti na gore postavljeno pitanje ako ti nije tesko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ovog lika..ima samo novi spuh za moj skut arrow..ceni ga 200 evra. da li je ovo ok cena za ovaj spuh i kakvog su kvaliteta? Inace zvao sam DragonAda da vidim da li oni mogu da mi ponude nesto, medjutim kazu da ne rade za skutere. Neznam da li onaj Robert iz Ada jos uvek radi...posto sam citao da je zbog bolesti prestao..Satelis ti si vidim uzeo kod njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Momci pomoc! Radio sam skoro redovan servis(ulje filteri itd) i brusili su mi i lepili pakne u menjacu(ako se tako kaze - cuo sam u odredjenim trenucima grebanje). Medjutim od servisa kada drzim gas na 3500 obrtaja duze od 2 sekunde pocnem da osecam vibracije u menjacu a odmah posle toga i krcanje...cim oduzmem ili dodam gas prestaje ovaj problem. da li je neko mozda ranije naisao na ovaj problem? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16445 Napisano Septembar 29, 2013 Integrisan, 9432 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan .... kako si krenuo pokvarices ga sigurno Gle cuda, dodjosmo i do toga Odes lepo kod majstora sto ti je radio skut, pa mu izlozis reklamaciju i hajd Jovo nanovo... Inace auspuh sam kupio kod Roberta ( ne pravi za skutere, samo za motocikle ), ako te interesuje cena poslacu ti na PP ( da ne bi krsili pravila foruma ), presao sa njim malo jace od 20K i sve je OK. Cekam da se zavrsi sezona pa da mu posaljem lonac zbog provere, zamene, repariranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Septembar 30, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pa servis sam radio u KDM na novom Beogradu, jer sam i ranije kod njih odrzavao KYMCA i bili su korektni... Pokusavao sam da saznam koji servis u BG je dobar(odlican) sto se tice Nexusa(a da nije PGS-ov servis posto kapiram da su skupi)...nekako se sve vracalo na Davor-a, a opet procitao sam da je izgubio licencu..ovo mi je najveci problem da nadjem kvalitnog majstora za skutere. Posalji mi na pp cenu spuha i neku sliku ako nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 30, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za servisiranje i odrzavanje se obrati na PP gospodinu koji je pisao post pre tvog... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan pa servis sam radio u KDM na novom Beogradu, jer sam i ranije kod njih odrzavao KYMCA i bili su korektni... Pokusavao sam da saznam koji servis u BG je dobar(odlican) sto se tice Nexusa(a da nije PGS-ov servis posto kapiram da su skupi)...nekako se sve vracalo na Davor-a, a opet procitao sam da je izgubio licencu..ovo mi je najveci problem da nadjem kvalitnog majstora za skutere. Posalji mi na pp cenu spuha i neku sliku ako nije problem... Očigledno ne čitas ceo forum nego samo ovu temu.. Da čitaš znao bi da boljeg, korektnijeg majstora od Darka (Satelisa) teško da možes naći bilo gde.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Octobar 5, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moram pod hitno da farbam auspuh..danas posle vidjenja sa Darkom odvezo ga na pranje i posle toga izasao sa otpalom farbom na gomilu mesta...da li imate neku preporuku i koliko bi to kostalo ali stvari da se kvalitetno radi? I da li imate neku preporuku za farbara..posto moram po zavrsetku sezone da sredjujem plastiku(kao sto je Darko primetio skut je bio udaran od napred). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11748 Napisano Octobar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4388 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih ovde reklamirao, napisao sam ti PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16445 Napisano Octobar 15, 2013 Integrisan, 9432 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moram pod hitno da farbam auspuh.... - skines auspuh ( ne samo lonac vec komplet ceo zbog dihtunga ) - uzmes vod. smirglu i sve lepo uglancas i kupi u nekoj radnji "boje i lakovi" sprej otporan na visoku temperaturu npr. ovako nesto.... posle ce biti ki nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73552-piaggio-x9-250500ie/page__st__780 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Octobar 27, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moram pod hitno da farbam auspuh.... - skines auspuh ( ne samo lonac vec komplet ceo zbog dihtunga ) - uzmes vod. smirglu i sve lepo uglancas i kupi u nekoj radnji "boje i lakovi" sprej otporan na visoku temperaturu npr. ovako nesto.... Satelist..cim se zavrsim sa voznjom za ovu godinu..dolazim kod tebe da mi sredis menjac,stavimo j.costa(do tad i da nadjem i spuh) i zavrsis mi farbanje lonca..uzimam pireli diablo pa me zanima gde bi mogao da uradim zamenu guma i centriranje...alarm sam vec rezervisao:) posle ce biti ki nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Octobar 27, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moram pod hitno da farbam auspuh.... - skines auspuh ( ne samo lonac vec komplet ceo zbog dihtunga ) - uzmes vod. smirglu i sve lepo uglancas i kupi u nekoj radnji "boje i lakovi" sprej otporan na visoku temperaturu npr. ovako nesto.... posle ce biti ki nov Satelist..cim se zavrsim sa voznjom za ovu godinu..dolazim kod tebe da mi sredis menjac,stavimo j.costa(do tad i da nadjem i spuh) i zavrsis mi farbanje lonca..uzimam pireli diablo pa me zanima gde bi mogao da uradim zamenu guma i centriranje...alarm sam vec rezervisao:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, Moram pod hitno da uzmem nove gume za scoot. Citam sve postove o ovoj temi i nikako ne mogu da se odredim koji je je najbolji model. Napominjem da je u pitanju 100% voznja u gradu preko cele godine svak dan. Da li moze neko da mi na napise iskustva iz prve ruke, za sada mi je najbolji izbor pirelli diablo. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6035 Napisano Mart 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6124 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu o gumama za maxiskutere i silna iskustva forumaša sa gumama raznih proizvođača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svoju Gileru stavio Dunlop Scooter Smart i vidim da su jos neki od kolega stavili iste,... sad za sad sam zadovoljan, videcemo dalje kako ce biti. Mada ih bije glas da se relativno brzo potrose... U NS sam ih uzeo u Vianoru, na Temerinskom putu, obisao sam ceo grad i tamo su najjeftinije i sa profi ugradnjom (imaju vulkan. opremu za motore). Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni je zad sad izbor pao na cetiri modela: - Pirelli Diablo koju svi hvale ali je najskuplja(nije presudno). - Dunloop Scooter Smart. - Michelin Power pure. - Michelin City Grip koja je najeftinije. Ono sto mi je najbitnije je koja je guma najbolja za voznju po kisi i vlaznom, jer skuter vozim svakodnevno po svim vremenskim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano April 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па и ниси нешто сузио избор.Ја сам до сад возио Мишлен и био презадовољан,сад возим Данлоп скут смарт и задовољан,мада још није тестирана у фулу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se mogu uzeti Michlelin gume u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano April 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Имаш на форуму Берзу, па тамо има пар коректних људи,контактирај их http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/99-moto-berza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da odem do Pilot Sporta i da stavim Dunlop ScootSmart...CityGrip mi se ne stavljaju jer su mi uzasno ruzne a i citam da je Dunlop takodje dobar po kisi, A Pirelli Diablo su 3hiljada skuplji za komplet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano April 18, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan posle 100/200km predjenih sa Donlop mogu da kazem da je guma odlicna...mogu mnogo vise da se nagnem u krivini, a i sam volan se u manjim brizinama kada skrecem lakse naginje... E sad ovo su reci nekog ko je pre ovoga ima neke ne daj boze gume. Sve u svemu Nexus sa novim gumama i auspuhom doziveo novu mladost Sledece sto bi radio je promena rucica i rucice od kocnica...a krajem sezone i kompletno sredjivanje plastike i farbanje. Satelis, tebi hvala u svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Menjas li rucice zato sto su se izlilaze ili zbog nekog drugog razloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...