jozamladen 21 Napisano Januar 18, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Продајем тросед Гроф Форма идеале и стари фрижидер Томсон. Тросед је стар осам година. Констукција је остала чврста и стабилна, али су пропали поједини федери на седећем делу и треба да се замене. На наслону су и даље добри. Платно је у коректном стању. Купили смо нови тросед, овај сад смета у дневној соби. Цена 3.000 динара. Фрижидер је очуван, радио је, али не знам колико још може да ради јер је стар око 20 година. Цена 1.000 динара. Тросед сам дао и на Купујем продајем, ево линка ко хоће да види о чему се ради. Nameštaj : Лежај "Гроф" Форма идеале 15.01.2020 - ID 87873090 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM ХиÑ�но пÑ�одаÑ�ем Ñ�Ñ�оÑ�ед Ð�Ñ�оÑ�, пÑ�оизведен Ñ� ФоÑ�ми идеале, Ñ�Ñ�аÑ� ... Кога интересује шаљем слике и фрижидера. Мислим да би оба поислужила неком клубу за клупске просторије. Превоз о трошку купца, или ако неко има комби да дође и да то потрпа. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...