xvortim 7 Napisano Januar 18, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki EX250F Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam polozio, imam svu motoopremu, ali fali jedan mali detalj - motor. Obisao sam vec par motora za koje se uglavnom ispostavi da su poprilicno havarisani, ili u losem stanju. Verujem da mogu dobiti kvalitetnu preporuku za motor od vas, posto cesto provodim vreme na ovim forumima i stvarno mi se svidja ceo koncept ove moto zajednice, ili porodice. Jedna od stvari koja me je navela da uopste uzimam motor jeste taj osecaj pripadnosti nekoj grupi ljudi koji se donekle postuju, necega sto uopste ne postoji kod automobila. A za motor, neke smernice: Moze, ali ne mora biti Naked Imajuci A2, ne moze biti jaci od 35kw Najcesce bih ga vozio po gradu, eventualno neki obilazak Srbije. Hvala unapred! PS Planiram unaprediti moj broj objava, i verujem da ako posedujem motor to ce biti poprilicno lakse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Januar 18, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan KleПослато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Januar 19, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imas pa vidi sta te zanima Najbolji motocikli A2 kategorije – Dva točka DVATOCKA.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5107 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 1097 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Diversion XJ600 XJ 600 A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Diversion XJ600 XJ 600 A2, 1994. godište, Touring, vozilo prešlo 72000 km, Beograd. Cena 1.350 € - Motori - Polovni Automobili Moj stari motor, prodajem ga jer sam kupio jači. Registrovan na A2, ali skinuta blokada, tako da dobijaš ful iskustvo uz kategoriju koju imaš. Pusti PP ako te bude nešto više interesovali ili zovi na broj iz oglasa. Srećna potraga, znam kako je uzbudljiv osećaj kad tražiš prvi motor Edit: i meni je ovo bio prvi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...