xvortim 7 Napisano Januar 17, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki EX250F Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja 2 meseca haram oglasima u potrazi za motorom. Uspeo sam da suzim izbor na Suzuki GS 500 - idealan za neke moje buduce avanture(gradska voznja, eventualno obilazak Srbije). Vec par puta sam isao sa ujkom, jedina osobu koju poznajem da vozi motore, kao nekim mentorom da mi kaze da li ti motori vrede ista jer sam pod utiskom da ce me neko zajebati ako napomenem da sam nov vozac. Tako sam par puta video krseve i razocarao se poprilicno, ali sam sada naisao na motor(5 minuta hoda od mene) koji deluje da je u dobrom stanju. U pitanju je GS 500 98. godiste. Motocikli : suzuki gs 500 06.01.2020 - ID 88907512 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM AUTA ME NE INTERESUJU KAO I VATRENA VODA-SLJIVA, KAJSIJA. . ... Problem sa ovim jeste sto nema originalni far, ima ogrebotine na plastici brzinomera i nema desni retrovizor. Pritom je poslednji put registrovan 2015te. Motor je farban takodje, ali nije sve toliko lose. Agregat deluje kao da nema problema, i naizgled sve radi normalno. Mene samo zanima gde bi ja mogao naci mehanicara(Ako ima neki blizu okretnice tramvaja kod Ustanicke) i koja je cena da pogleda da li je agregat ostecen, ili je samo kozmeticki problem. Ujak ga je i vozio i rekao mi je da kvacilo malo tesko(Ja ne znam sta to znaci posto sam na polaganjima samo vozio skutere i nemam blage veze koliko osetljivo kvacilo mora biti), ali osim toga da nema problema. Motor ima nov akumulator, novu zadnju gumu, uradjen je mali servis i garaziran je. Spreman sam da kupim ovaj motor ako su problemi samo kozmeticki, posto kontam da ce mi ispasti ili cu ga ogrebati negde usled mog amaterstva. TL:DR Treba mi broj od mehanicara(Beograd, Zvezdara)koji moze da pogleda motor na licu mesta, da bih se uverio da li da ga kupim ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16786 Napisano Januar 17, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, xvortim said: Poslednja 2 meseca haram oglasima u potrazi za motorom. Uspeo sam da suzim izbor na Suzuki GS 500 - idealan za neke moje buduce avanture(gradska voznja, eventualno obilazak Srbije). Vec par puta sam isao sa ujkom, jedina osobu koju poznajem da vozi motore, kao nekim mentorom da mi kaze da li ti motori vrede ista jer sam pod utiskom da ce me neko zajebati ako napomenem da sam nov vozac. Tako sam par puta video krseve i razocarao se poprilicno, ali sam sada naisao na motor(5 minuta hoda od mene) koji deluje da je u dobrom stanju. U pitanju je GS 500 98. godiste. Motocikli : suzuki gs 500 06.01.2020 - ID 88907512 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM AUTA ME NE INTERESUJU KAO I VATRENA VODA-SLJIVA, KAJSIJA. . ... Problem sa ovim jeste sto nema originalni far, ima ogrebotine na plastici brzinomera i nema desni retrovizor. Pritom je poslednji put registrovan 2015te. Motor je farban takodje, ali nije sve toliko lose. Agregat deluje kao da nema problema, i naizgled sve radi normalno. Mene samo zanima gde bi ja mogao naci mehanicara(Ako ima neki blizu okretnice tramvaja kod Ustanicke) i koja je cena da pogleda da li je agregat ostecen, ili je samo kozmeticki problem. Ujak ga je i vozio i rekao mi je da kvacilo malo tesko(Ja ne znam sta to znaci posto sam na polaganjima samo vozio skutere i nemam blage veze koliko osetljivo kvacilo mora biti), ali osim toga da nema problema. Motor ima nov akumulator, novu zadnju gumu, uradjen je mali servis i garaziran je. Spreman sam da kupim ovaj motor ako su problemi samo kozmeticki, posto kontam da ce mi ispasti ili cu ga ogrebati negde usled mog amaterstva. TL:DR Treba mi broj od mehanicara(Beograd, Zvezdara)koji moze da pogleda motor na licu mesta, da bih se uverio da li da ga kupim ili ne. Sad ce tebi da kaze cika Toni. Ovaj motor je precenjen do bola. Konkretno ovaj iz oglasa. Za 1400e mozes da kupis gsxf 600 laganica koji je 2 klase iznad ovog motora, mozda cak i gsxf750. Ovaj primerak ne vredi ni 1000evra. Ne znam koju kategoriju imas, da li A ili A2? Za ove pare od 500 kubika, ako bas njih hoces, imas bolji izbor a to su: CB500, ER5 i GPZ500S. Svi su poprilicno jaci motori i bolje zavrsne obrade, ogibljenja itd. Motor je farban pa je moguce da je lupan itd, ja bih ga zaobisao u sirokom luku. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Januar 17, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Priblizno takav je pre 10 dana kupio moj drug za 700 eura,cuvaj pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xvortim 7 Napisano Januar 17, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki EX250F Prijavi odgovor kao problematičan Imam A2, to je otezavajuca okolnost. I ne bih vozio gsxr, pre bih neki naked. Gledao sam i za ER 5, ali nema nista konkretno oko 1000 eura. Ovaj motor je pisao za 900eura(Zvao sam coveka i rekao je da moze 850, nemam blage veze sto je sad 1200). Samo je malo problematicno to sto je 93. godiste. Ujak mi kaze dinosaurus, ali nada poslednja umire hahaha Motocikli : Motor, SUZUKI GS 500 16.01.2020 - ID 89379881 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Motor u odlicnom stanju, odradjeni mali i veliki servis, motor ... Inace za onaj prosli motor je cena 1000 eura, nego je covek stavio 1400 da mu se ne bi javljali ljudi koji nude rakiju u zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16786 Napisano Januar 17, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije gsxr vec gsx f. Nebitno, ne mozes svakako da vozis na A2.... Za ovaj tvoj sa oglasa ne daj vise od 800e.To je puna kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 18, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, ja sam motor tražio 10 meseci, aktivno. Uzeo pre par dana cb 500. Mnogo su mi pomogli i saveti ljudi sa foruma. Neki od njih su da obratim pažnju i na svoje dimenzije. Imaš na forumu o ergonomiji motocikla i sajt na kom možeš videti kako bi izgledao/sedeo na nekom motoru. Veoma korisno, no ipak ti preporučujem da na svakom posedis 5-10 minuta sa rukama na kormanu. Ja sam 178cm visok i malo je falilo da uzmem er5 al mi je ipak nizak(bar meni nije odgovaralo). Samo polako. Što se tiče godišta, svi će ti reći ovde isto, ako je održavan redovno svaki je japanac dobar. Srećno sa potragom i samo strpljivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2020. at 22:48, xvortim je napisao: Poslednja 2 meseca haram oglasima u potrazi za motorom. Uspeo sam da suzim izbor na Suzuki GS 500 - idealan za neke moje buduce avanture(gradska voznja, eventualno obilazak Srbije). Vec par puta sam isao sa ujkom, jedina osobu koju poznajem da vozi motore, kao nekim mentorom da mi kaze da li ti motori vrede ista jer sam pod utiskom da ce me neko zajebati ako napomenem da sam nov vozac. Tako sam par puta video krseve i razocarao se poprilicno, ali sam sada naisao na motor(5 minuta hoda od mene) koji deluje da je u dobrom stanju. U pitanju je GS 500 98. godiste. Motocikli : suzuki gs 500 06.01.2020 - ID 88907512 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM AUTA ME NE INTERESUJU KAO I VATRENA VODA-SLJIVA, KAJSIJA. . ... Problem sa ovim jeste sto nema originalni far, ima ogrebotine na plastici brzinomera i nema desni retrovizor. Pritom je poslednji put registrovan 2015te. Motor je farban takodje, ali nije sve toliko lose. Agregat deluje kao da nema problema, i naizgled sve radi normalno. Mene samo zanima gde bi ja mogao naci mehanicara(Ako ima neki blizu okretnice tramvaja kod Ustanicke) i koja je cena da pogleda da li je agregat ostecen, ili je samo kozmeticki problem. Ujak ga je i vozio i rekao mi je da kvacilo malo tesko(Ja ne znam sta to znaci posto sam na polaganjima samo vozio skutere i nemam blage veze koliko osetljivo kvacilo mora biti), ali osim toga da nema problema. Motor ima nov akumulator, novu zadnju gumu, uradjen je mali servis i garaziran je. Spreman sam da kupim ovaj motor ako su problemi samo kozmeticki, posto kontam da ce mi ispasti ili cu ga ogrebati negde usled mog amaterstva. TL:DR Treba mi broj od mehanicara(Beograd, Zvezdara)koji moze da pogleda motor na licu mesta, da bih se uverio da li da ga kupim ili ne. Kao što kaže kolega iznad, ovaj motor ne vredi ove pare. Obzirom da je menjan far, a kažeš i da su satovi ogrebani, i ceo motor je farban, znači da je vrlo verovatno imao neko lupanje, što bi značilo da treba da se pregledaju štapovi da li su krivi, da li motor vuče u stranu, da li je pokrivio negde nešto na ramu, itd... Ti si nestrpljiv (što je i normalno), ali u današnje vreme polovne motore moraš kupovati ili po preporuci (najbolje kad je motor od nekog dobrog prijatelja kojem možepš verovati šta je i kada rađeno na motoru i kako je održavan i vožen) ili da ti se posreći da naletiš na dobar primerak (verovatnoća za ovo je dosta mala)... Obavezno povedi nekog ko se razume u motore, jer bez takve osobe će te (pre)prodavci vrlo brzo obrlatiti i proći ćeš sa mnogo, mnogo više troškova nego što bi planirao... Srećno u potrazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare bolje uzmi neki skuter od 500cc i navozaj se ko covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xvortim 7 Napisano Januar 19, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki EX250F Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedan motor u Babusnici, planirao sam da putujem do tamo sa ujkom pa da ga pogledam, ali je stvarno daleko i ne bih da dajem pare na to gorivo, pa da je izlupan. Covek je ponudio da ga doveze i prikolicom do Beograda, ali ne bih da ga salje dok god ga ne vidim, ili barem ne cujem od nekog: "E, ovo nije sranje". Video sam da ima ovde na forumima kao da se javim nekome ko je iz okoline da mi pogleda, ali nemam broj postova za to tako da moram pitati ovde. Ako ima ikog blizu Babusnice nek mi se javi i stvarno bi mi znacilo bilo kakav info u vezi ovog motora: Suzuki Gs500e WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Gs500e, 1999. godište, Naked, vozilo prešlo 21000 km, Babušnica. Cena 1.300 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ispade da je prelazio 1000km godisnje,kolko li je to tacno...ovako deluje skroz ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xvortim 7 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki EX250F Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se oglasim ponovo. Uzeo sam motor! Nije Suzuki, vec Qingqi qm200gy. Motor je bombonica s kojom sam za nedelju dana vec presao 500 km :D. Ima dosta stvari koje bih hteo da sredim, ali za sada prilazem slike: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 6, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Nek je sa srećom i vozi pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 25, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Suzukija na Qingqija...i kako sluzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 26, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda i korektan je motor za te novce... Taman mozes da vezbas pa da kasnije predjes na nesto jace... Jedino mi nije jasno sta znace sva ta silna slova kod Kineskih motora.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...