Jump to content

Moto Zajednica

Sta je to sa kacigama po NS ?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: power of dreams

evo pa gledajte! danasnji defile kroz grad!

Na ove dve slike koliko mogu da vidim samo dvoje sa kacigama :o :o  A i ova riba bolje da je gola sela na motor nego ovako... Ma samo po dzepu i " ni po babu ni po stricevima"

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 71 postova

pre neki dan posle zavrsene intervencije na motoru uzmem malo da ga provozam po ulici po kojoj prodju samo ljudi koji i zive u njoj

malo gasa, malo kocenja i eto meni kosa puna musica, komaraca i raznoraznih bubica, sva sreca naocare sam imao

to je mozda 600, 700m voznje ukupno ali sam rekao tad i vise nikad necu ni od garaze do ulice da idem bez kacige osim ako ne guram motor

Eeeee, pa sto mislis zasto toliko njih, ima frizuru na nulu? :) Vidi se da nemas iskustva u voznji bez kacige :)

Za Zeljkove slike respect, a onome sto voza miss guzu stvarno treba oprostiti ako i nema kacigu...

Ja se po gradu kuvam na 30+ stepeni u kacigi i prekjuce konacno stizem na adu i skinem je s glave i okacim o lakat kad sam uparkirao motor. Nisam ga jos ugasio, cekam da mi se normalizuje temperatura glave, pored prolazi covek sa klinjom oko 8god, mali guta motor ocima. I kaze covek: vidi kako cika vozi motor... vidis kako nosi kacigu...

E zivote, kuvam se par sati u njoj, i kad je konacno skinem na kraju voznje, ironicno dobacivanje... ispadoh jos jedan od laktasha.

hehe verovatno je clan foruma ne bi me iznenadilo

• Svrati ponekad, 165 postova

Kad je vec spomenuto,na defileu je po mojoj proceni oko 2% ljudi nosilo kacigu.Strasno.Pomalo me je bilo sramota sto sam bio ucesnik tog defilea.

• Svrati ponekad, 210 postova

A mozda nose da im ne bi sve ovo bilo zalepljeno po faci

(napomena-boja mi je klot zuta,ne leopard zuta)

DSC00578.jpg

Uzas!!!  :o

Mada, postoji nacin da se ova pojava redukuje, otvore se sirom usta pa se dobar deo proguta. Bljakhhh...

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: DL1000 V-Strom 2007

Ja licno mislim da deca nemaju pojma sta moze da im se desi.

Prekljuce pored mene na semaforu stao momcic do jedno 25 god, u kratkoj majici i sorcu na CBR-u, bez kacige gleda me i smeska se. Ja podigao vizir i kazem zdravo, a on sarkasticno jel ti vruce pod kacigom?!

Ja njemu, jeste, ko u paklu, al je toplije u bolnici u sobi za odrzavanje zivota, cuo sam da im se klima pokvarila. Al boli te ku**c, i onako neces nista znati.

Posle jedno dva sata ja ga vidim sa kacigom na glavi!

Hocu da kazem da omladinu treba edukovati, pokazati im kako to izgleda, ja sam sinu od mog drugara, koji nije hteo da nosi kacigu (15god) uzivo demonstrirao sta se desi pri 15km/h, ima jedan lep test:

Stavili detetu kacigu na glavu, jaknu, rukavice, nasli jedan lep cvrst zid, ja mu kazem, e sad se zatrci iz sve snage u njega pod pravim uglom i nemoj usporavati, nego udari . On me gleda, necka se, ja ga ohrabrujem, kazem mu ajde, ne trcis vise od 15km/h. (rastojanje je jedno pet metara do zida),  bodrimo ga, ajde bas te briga imas opremu, zasticen si, on odustaje. Ja mu kazem ajd probaj ne moras iz sve snage, malo potrci, on pristaje, krece prema zidu, u poslednjem momentu usporava, udara o zid i pada na dupe. (nateko mu zglob na ruci, koleno, ).Posle smo ga zamolili da zamisli da trci 40km, bez kacige i da udara u zid...

Posle ovoga je i bicikli vozio sa kacigom, i sve svoje drugare je terao da nose kacige, jednostavnno dete nije htelo da se voza sa drugarima koji ne nose kacige.

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Ja licno mislim da deca nemaju pojma sta moze da im se desi.

Prekljuce pored mene na semaforu stao momcic do jedno 25 god, u kratkoj majici i sorcu na CBR-u, bez kacige gleda me i smeska se. Ja podigao vizir i kazem zdravo, a on sarkasticno jel ti vruce pod kacigom?!

Ja njemu, jeste, ko u paklu, al je toplije u bolnici u sobi za odrzavanje zivota, cuo sam da im se klima pokvarila. Al boli te ku**c, i onako neces nista znati.

Posle jedno dva sata ja ga vidim sa kacigom na glavi!

Hocu da kazem da omladinu treba edukovati, pokazati im kako to izgleda, ja sam sinu od mog drugara, koji nije hteo da nosi kacigu (15god) uzivo demonstrirao sta se desi pri 15km/h, ima jedan lep test:

Stavili detetu kacigu na glavu, jaknu, rukavice, nasli jedan lep cvrst zid, ja mu kazem, e sad se zatrci iz sve snage u njega pod pravim uglom i nemoj usporavati, nego udari . On me gleda, necka se, ja ga ohrabrujem, kazem mu ajde, ne trcis vise od 15km/h. (rastojanje je jedno pet metara do zida),  bodrimo ga, ajde bas te briga imas opremu, zasticen si, on odustaje. Ja mu kazem ajd probaj ne moras iz sve snage, malo potrci, on pristaje, krece prema zidu, u poslednjem momentu usporava, udara o zid i pada na dupe. (nateko mu zglob na ruci, koleno, ).Posle smo ga zamolili da zamisli da trci 40km, bez kacige i da udara u zid...

Posle ovoga je i bicikli vozio sa kacigom, i sve svoje drugare je terao da nose kacige, jednostavnno dete nije htelo da se voza sa drugarima koji ne nose kacige.

Svaka ti cast!  :) Tako treba!

• U prolazu, 40 postova

Pogledajte prilog TV FOX šta kaže klinja na skuteru: "vozim bez kacige po kraju da bi me videli, ali kad idem u grad ja je stavim"  Šta reći a ostati normalan 8)

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Na slici moja drugarica na skuteru sa kacigom na glavi.

komentar jednog decka na tu sliku:

"mislim da ti ne treba kaciga za te brzine xexe"

• Drug član, 1854 postova

ko ima nešto protiv ove guzate, svaka mu čast!

Ma ljudi se bune protiv nenosenja kacige, ne protiv daminih proporcija!

ma za nenošenje kacige ok ali kakve veze ima komentarisanje devojaka sa pretežno ekstra dupetima, ja to kad vidim toplo mi oko srca.

• Svrati ponekad, 167 postova

Pogledajte prilog TV FOX šta kaže klinja na skuteru: "vozim bez kacige po kraju da bi me videli, ali kad idem u grad ja je stavim"  Šta reći a ostati normalan 8)

to je sustina - vozi motor da bi se kur.io po kraju a ne radi uzivanja u voznji.

svakog motordziju kojeg sretnem bez kacige pozdravim jednim znakom, kaziprstom po slepoocnici (moje kacige), onako simbolicki: "da li si ti normalan?". znam da je policija prosle godine imala akciju "kaciga na glavi" (ili tako nesto) ali cim oni vode akciju to ce mnogi da (na zalost) ismeju.

mozda bi bas mi mogli da pokrenemo nesto tog tipa? velika smo zajednica i moglo bi da se ucini nesto povodom toga. gine se, nazalost, svakodnevno.

eto za pocetak, cim stanes pored budale bez kacige, posaljes mu pozdrav/znak

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja