KatanaGS110X 58 Napisano Novembar 12, 2021 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki GSX 750 E ,Suzuki GSX 1100 S Katana ,NSU Pretis Prima 5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za prelep motor Uvek mi je K bila draza od F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 92 Napisano Januar 26, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2020 at 11:49 AM, sale z900 said: Evo i danasnjih slika Bravo! Kapa dole za sve učesnike u operaciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 18, 2022 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Nije me dugo bilo, kolekcija se malo prosirila Vise slika nekom drugom prilikom 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minketa 6 Napisano Ponedeljak u 10:23 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da vas pitam nešto... Nov sam, još nemam motor, nemam iskustva sa opravkama. Ima na polovnim automobilima jedna Honda Nighthawk, crvena, 1983. godište za 2400 evra u Vladičinom Hanu. Lepo mi izgleda, taman imam para za nju, ima snage, nije teška. Je l' problem da se to opravlja i održava, obzirom na starost? Može li to mene na kraju da košta 5000 evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2160 Napisano Ponedeljak u 22:13 (promenjeno) Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Minketa je napisao: ima snage, nije teška. Egzotičan motocikl (kao i kompletna CB linija Honde). Radi o najužem četvorocilindričnom motociklu u istoriji. Honda je postavila pogonski zupčanik direktno na zamajac. Motor se okreće unazad, tako da se kardan vrti u pravom smeru, bez dodatnog pogonskog vratila (manja težina sklopa-iskorištenost snage kao sa lančanim pogonom). To je kada je izašla iz fabrike (1983). Pre 12 sati, Minketa je napisao: Je l' problem da se to opravlja i održava, obzirom na starost? Treba ti pošten majstor. S obzirom na starost i babinu "kilometražu" neophodno ga je pažljivo pogledati, preslušati dok radi (novo ulje će prikriti neke šumove). Model sa dosta zupčanika, gde, posle toliko vremena, dolazi do pojave zazora U najboljem slučaju treba ti provera napajanja gorivom (baterijska lampa i pogled u stanje rezervoara). Ako je neko vreme stajao sa gorivom u karburatorima (ima ih 4 komada) treba ih rastaviti, očistiti, svaku diznu, nivelisati plovke, sinhronizacija karburatora... Pošto ima hidraulične podizače ventila sigurno je bez problema nabrala 149000 km (jednom je okrenula brojčanik). Prodavac je, verovatno, izostavio da upiše jedinicu u oglasu (ispred pređenih 49000). Pre 12 sati, Minketa je napisao: Može li to mene na kraju da košta 5000 evra? Može, itekako, može. Promenio Ponedeljak u 22:57 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...