Jump to content

Moto Zajednica

Trebaju mi 2 kuglice od 2 mm...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova

Trebaju mi 2 kuglice od 2 mm pozeljno od metala, mada je to tesko naci, ja nisam nasao pa bih zamolio ljude koji bi to mozda imali da potraze i kazu sta hoce za njih... A sad malo razjasnjenje, saug mi na karburatoru aktivira se uz pomoc povlacenja jedne sipke, koja moze da ostane u 2 polozaja, a ta 2 polozaja fiksiraju 2 kuglice, po jedna u svakom karburatoru... Kad sam cistio karbone pre nekih godinu dana, pogubio sam kuglice, ali srecom opruge su ostale u karburatoru... Dosadilo mi da se glupiram sa saugom pa evo pitam da nema neko slucajno 2 pozeljno metalne kuglice precnika 2 mm?

Hvala...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

Trebaju mi 2 kuglice od 2 mm pozeljno od metala, mada je to tesko naci, ja nisam nasao pa bih zamolio ljude koji bi to mozda imali da potraze i kazu sta hoce za njih... A sad malo razjasnjenje, saug mi na karburatoru aktivira se uz pomoc povlacenja jedne sipke, koja moze da ostane u 2 polozaja, a ta 2 polozaja fiksiraju 2 kuglice, po jedna u svakom karburatoru... Kad sam cistio karbone pre nekih godinu dana, pogubio sam kuglice, ali srecom opruge su ostale u karburatoru... Dosadilo mi da se glupiram sa saugom pa evo pitam da nema neko slucajno 2 pozeljno metalne kuglice precnika 2 mm?

Hvala...

Pa idi na buvljak, imas tamo coveka koji prodaje lezajeve i kuglice svih dimenzija. Kad udjes na glavni ulaz, nalazi se sa desne strane, ne znam bas tacno koji je red ali drugi ili treci. Ima kuglica bas svih dimenzija.  ;)

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

evo skoro sam popravljao neki klizac od fioke na stolu i na njemu imaju te male kuglice :) ili nadji klizac,ili kada se vidimo dacu ti ja ali da pokusam da ih nadjem

• Svrati ponekad, 208 postova

Ako ti nije problem posle nedelje da skoknes do Lestana blizu bubanj potoka,imam od 0.2 do 22 pa biraj ;D

Odlicno... Verovatno se vidimo od nedelje...

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Nađi nekog lovca neka ti da jedan metak za sačmaru od 2 mm, pa ćeš da imaš kuglica koliko ti srce želi  ;)

Nesto bas i ne verujem da srce zeli kuglice i to jos od lovca  ;D

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

U bilo kom bicikl servisu mozes da kupis čelicne kuglice raznih veličina.

Najbolje da odes u BK Partizan (kod Partizanovog stadiona) i tamo ces naći kuglice na komad. Imaju velik izbor i roba im je kvalitetnijqa od one (kineske) koja se uglavnom kod nas prodaje.

Ako tu ne nadješ, probaj radnju Roler u Zagrebackoj ulici, tamo drže delove za Tomos kao i delove za bicikle. Ima "lagera" za bicikle sa kuglicama u vencu, ponesesh šubler i siguran sam da ćeš naći. Mislim da taj jedan venac košta 100 dinara.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja