cikuntopola 96 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je poznato imam Hondu VFR 750 "92.Na njoj je fabricki auspuh koji je za moj ukus pretih.Stavio bih nesto glasnije,medjutim,svaki prodavac polovnih a i novih auspuha ima neke njegove kriterijume za zamenu.Po njihovom je jedan mali, jedan veliki, jedan nije za njega ali je vec bio na 750 cm3,neki sledeci je prcoljak ali moze na sto kpnja koliko ima VFR. Moze li mala edukacija oko tih auspuha,npr:od cega zavisi da li moze ili ne,kakve ima veze konjaza sa tim,da li ima veze da li motor trosi ulje ili ne,kakva je razlika izmedju karbonskih i ostalih. Pretpostavnjam da je najlakse otici u neku renomiranu prodavnjcu i reci koji motor posedujem i oni mi daju nesto za 300-400e a vidim da se cene krecu i vise.Ja bi neku skromniju varijantu,moze i polovnu. Hvala na svemu unapred.Nadam se da ce ova tema posluziti i ostalima. POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 29, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj ortak ima na VFR-u, neko godiste kao tvoj, MIW i jako lepo se cuje. Ako ti je to bas skupo mozes da nadjes hand-made, ima u Adi i Trsteniku odlicni , za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da, najbolje da uzmes u adi, kod istvana, napravi ti nov auspuh, po meri za tvoj motor, a nije skupo, mislim da je top oko 120e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo u adi ti je najbolja opcija topovi su odlicni oteras kod njega motor i on ce ti reci sta je najbolje,covek tako dobro pravi da je to neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi,ali ja sam iz Topole,Oplenacke Topole tako da mi je Ada poprilicno daleko.Zna li se za negog majstora iz centralne Srbije. Moze li mala edukacija oko odabira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 30, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi,ali ja sam iz Topole,Oplenacke Topole tako da mi je Ada poprilicno daleko.Zna li se za negog majstora iz centralne Srbije. Moze li mala edukacija oko odabira. Majstor Gila u Trsteniku, nekoliko auspuha koje sam video su vrhunsk, neki su na motorima i po nekoliko godina. Puno mi se svidela kopija Yoshimure trioval na CBR 954. Mogu da nabavim broj ako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan da, najbolje da uzmes u adi, kod istvana, napravi ti nov auspuh, po meri za tvoj motor, a nije skupo, mislim da je top oko 120e. Sad je zapaprio prilicno. Izgleda da je postao poznat jer je cena otisla na oko 200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan druze imam termignoni bas za vfr-a 0649831778 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...