bugiman 729 Napisano Januar 12, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu Nishua Enduro Carbon, velicina XS (HJC M) tako da odgovara za velicinu glave M. Kaciga je oko 2 godine kod mene, kupljena u Louisu. Sa spoljne strane nema nikakava ostecenja, sa donje strane na tekstilu se oljustio skaj (novi jastucici su 20e, ako nekom smeta). Ima crni i providni vizir, moze da se nosi sa i bez kacketa. Cena 150e. Ps. zuto sunce je folija, ako se nekom ne svidja moze da je skine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 13, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Januar 17, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga bruka kako izgleda, predobro ocuvana, nikada ne bih rekao da je 2 godine stara, izuzetno lagana, viziri nemaju tackicu jednu na sebi, ali nazalost nije za moj oblik glave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Od'rezervisana Nastavlja se prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam br telefona 062 8068974 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 364 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda stvarno fantasticno, odavno bi bila kupljena da nisam glavato govedo.. Srecna prodaja! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 21, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Borzegi je napisao: Izgleda stvarno fantasticno, odavno bi bila kupljena da nisam glavato govedo.. Srecna prodaja! hahaah, hvala. Inace moj obim glave je 55-56com, cisto da posluzi kao info Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 364 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bugiman said: hahaah, hvala. Inace moj obim glave je 55-56com, cisto da posluzi kao info Pa da, lepo ja kazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...