kameni 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Popodne u RUmenackoj, kod ABC-a oboren vozac Aprilie Pegaso Strada, kretao se svojom levom trakom, vocak automobila iz desne trake prestrojio se bez zmigavca. Malo kocenja i pad, bez kontakta sa automobilom, klizao 10-ak metara. Decko je dobro, malo noga povredjena. Motor oguljen, polomljena rucica kvacila i nozica menjaca. P.S. Ovo je treci pad za koji znam u NS a da ga nema na sajtu ! SVECICE !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, definitivno smo ustanovili da zmigavci sluze kao modni detalj na autima, a retrovizori za popravljanje sminke i ogledanje tipa " Jel sam se dobro obrijao ?! " ( cast izuzecima ). Vazno da je vozac dobro, motor se da popraviti. Cuvajte se nepredvidivog . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Popodne u RUmenackoj, kod ABC-a oboren vozac Aprilie Pegaso Strada, kretao se svojom levom trakom, vocak automobila iz desne trake prestrojio se bez zmigavca. Malo kocenja i pad, bez kontakta sa automobilom, klizao 10-ak metara. Decko je dobro, malo noga povredjena. Motor oguljen, polomljena rucica kvacila i nozica menjaca. P.S. Ovo je treci pad za koji znam u NS a da ga nema na sajtu ! SVECICE !!!!! I stangla bogami! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Popodne u RUmenackoj, kod ABC-a oboren vozac Aprilie Pegaso Strada, kretao se svojom levom trakom, vocak automobila iz desne trake prestrojio se bez zmigavca. Malo kocenja i pad, bez kontakta sa automobilom, klizao 10-ak metara. Decko je dobro, malo noga povredjena. Motor oguljen, polomljena rucica kvacila i nozica menjaca. P.S. Ovo je treci pad za koji znam u NS a da ga nema na sajtu ! SVECICE !!!!! I stangla bogami! i cekic od kilo > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popodne u RUmenackoj, kod ABC-a oboren vozac Aprilie Pegaso Strada, kretao se svojom levom trakom, vocak automobila iz desne trake prestrojio se bez zmigavca. Malo kocenja i pad, bez kontakta sa automobilom, klizao 10-ak metara. Decko je dobro, malo noga povredjena. Motor oguljen, polomljena rucica kvacila i nozica menjaca. P.S. Ovo je treci pad za koji znam u NS a da ga nema na sajtu ! SVECICE !!!!! I stangla bogami! i cekic od kilo > Sve je mnogo bolje nego nogom, kad si u patikama Mnogo boli, narucito ako je neki svapski lim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, definitivno smo ustanovili da zmigavci sluze kao modni detalj na autima, a retrovizori za popravljanje sminke i ogledanje tipa " Jel sam se dobro obrijao ?! " ( cast izuzecima ). Vazno da je vozac dobro, motor se da popraviti. Cuvajte se nepredvidivog . ovo zvuci kao dobro resenje za mnoge situacije, a ne samo za saobracaj. Imas li kakvo uputstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, definitivno smo ustanovili da zmigavci sluze kao modni detalj na autima, a retrovizori za popravljanje sminke i ogledanje tipa " Jel sam se dobro obrijao ?! " ( cast izuzecima ). Vazno da je vozac dobro, motor se da popraviti. Cuvajte se nepredvidivog . ovo zvuci kao dobro resenje za mnoge situacije, a ne samo za saobracaj. Imas li kakvo uputstvo Secas se mog komsije,kad mi je njegov rodjak otvorio vrata dok sam ga obilazio ?! Ispiranje sa defanzivnim i ofanzivnim vozacima. A covek otvorio vrata. Daaa,ali defanzivan vozac .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednog koji je tipu razbio sve migavce na kolima posle skretanja bez istih . Stacemu ionako to je tamo neki ukras ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, definitivno smo ustanovili da zmigavci sluze kao modni detalj na autima, a retrovizori za popravljanje sminke i ogledanje tipa " Jel sam se dobro obrijao ?! " ( cast izuzecima ). Vazno da je vozac dobro, motor se da popraviti. Cuvajte se nepredvidivog . ovo zvuci kao dobro resenje za mnoge situacije, a ne samo za saobracaj. Imas li kakvo uputstvo Secas se mog komsije,kad mi je njegov rodjak otvorio vrata dok sam ga obilazio ?! Ispiranje sa defanzivnim i ofanzivnim vozacima. A covek otvorio vrata. Daaa,ali defanzivan vozac .... Necu da pametujem nesto mada po mom skromnom iskustvu mislim da nije ta defanzivna voznja utopija Naravno ne postoji nacin da moze neko da kaze e ja sad sve vidim i znam sta moze da se desi ali ipak ima razlike kako i o cemu misli onaj ko vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malice 3 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, definitivno smo ustanovili da zmigavci sluze kao modni detalj na autima, a retrovizori za popravljanje sminke i ogledanje tipa " Jel sam se dobro obrijao ?! " ( cast izuzecima ). Vazno da je vozac dobro, motor se da popraviti. Cuvajte se nepredvidivog . evo ruke! a njima cizmu u ...glavu da pogine covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, definitivno smo ustanovili da zmigavci sluze kao modni detalj na autima, a retrovizori za popravljanje sminke i ogledanje tipa " Jel sam se dobro obrijao ?! " ( cast izuzecima ). Vazno da je vozac dobro, motor se da popraviti. Cuvajte se nepredvidivog . ovo zvuci kao dobro resenje za mnoge situacije, a ne samo za saobracaj. Imas li kakvo uputstvo Na zalost prijatelju, mogu reci samo ono sto svi vec znate, a ponavljanja nikad dosta. Polako, zajasite sredinu trake i oprezno. Budala je mnogo i danas daju volan u ruke svakom. Od provlacenja najvecu vajdu imate samo kad kolona stoji i kad nema mesta da se drugi auto " uguzi " i isece vas. Sto se tice iznenadnog iskakanja, savesnost, oprema, refleksi, tehnika i sreca su najveci faktor u ne slupavanju ( racunam da vozac vodi racuna o motoru kao sto su gume, kocnice i sl ). Grad nije mesto za > 50-60 km/h, pa i tada motorista moze slabije reagovati ,ali svakako bolje i brze od 80 km/h. Grad i pogotovu manja mesta, gde ljudi nisu navikli da vidjaju 2-tockase su mesta na kojima su najcesci padovi, zbog nesmotrenosti istih. Ni sam ne znam....ja priznajem da je meni sa biciklom tesko da vozim po gradu ulicama, provlaceci se izmedju kola, ponasajuci se poput motora ( posto vozim kolovozom ), mogu misliti kako je vama sto imate masine minimalne tezine 50 kg. Ali iskreno isto tako mislim da donekle vise obracaju panju na mene kao biciklistu ( iseku me dosta puta, ali u sirokom luku, par puta je bilo naleganja na kocnicu ) nego prema motoristima koji vozi skuter ili neku drugu masinu ( svasta sam video dok se vozim bajsem po gradu....od bukvalnog izguravanja do presecanja putanje i sl ). E sad, da li meni fali daska u glavi sto vozim kolovozom ko debil pa me ovi izbegavaju, jer opremu nemam, ili su motoristi daleko " ispod nivoa vozaca automobila " da ih propusti i da se ponasa kao primeren vozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...