kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Madhead je napisao: Dobrodosao na forum. Mala je verovatnoca da gresim, mislim da sam ti poznavao brata. Puno pozdrava za tebe, veoma mi je drago da ponovo vozis. Hvala na dobrodoslici! Ako si ga "poznavao" onda, verovatno ne gresis. To mi je bio brat od strica. Nosio je moj nadimak. Bas sa ovim crnim Harlijem (sa slika) je dosao do mene letos (nekih 300km), ali nikad nije stigao da se vrati. Ode decko u 2-3 meseca. Laka mu zemlja bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, SlobodanR1 je napisao: Bravo za volju Veliki pozdrav i samo nek se vozi Hvala drug! To je najbitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10389 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao kolega na forum! Gledam i ne verujem sa kakvim si se okolnostima suočio u životu i koliko pobedničkog duha imaš u sebi. Možeš da poslužiš kao inspiracija drugima koji se nađu u problemu ili da se snimi neki film... Želim ti što brži oporavak i da ostaneš tako jak i nesalomiv. Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Januar 10, 2020 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, kalas said: Hvala na dobrodoslici! Ako si ga "poznavao" onda, verovatno ne gresis. To mi je bio brat od strica. Nosio je moj nadimak. Bas sa ovim crnim Harlijem (sa slika) je dosao do mene letos (nekih 300km), ali nikad nije stigao da se vrati. Ode decko u 2-3 meseca. Laka mu zemlja bila. Da, bas me je preseklo kada sam cuo, neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bajker71 je napisao: Dobrodošao kolega na forum! Gledam i ne verujem sa kakvim si se okolnostima suočio u životu i koliko pobedničkog duha imaš u sebi. Možeš da poslužiš kao inspiracija drugima koji se nađu u problemu ili da se snimi neki film... Želim ti što brži oporavak i da ostaneš tako jak i nesalomiv. Sve najbolje! Hvala na dobrodoslici, kolega. Sve polazi iz glave. Sami postavljamo limite. Ako moje iskustvo, spase bar jednu ruku ili nogu, da ne pricam o zivotu. Ja sam presrecan. Vec par godina se trudim da podignem svest o opasnosti upotrebe mobilnih uredjaja, prilikom upravljanja motornim vozilima. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Majamija. Ako dolazis ovamo bice mi drago da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Boban je napisao: Pozdrav iz Majamija. Ako dolazis ovamo bice mi drago da se upoznamo. Zdravo Bobane, Jako smo blizu, samo nas deli bermudski trougao Trebao sam u Novembru, ali sam bio primoran da pomerim. Najverovatnije u Martu. Hocu da posetim par prijatelja i da kupim kacigu. Javljam se kad znam tacan datum. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti kontakt na privatnu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde nekoliko ljubitelja dominikane. Biće nam zadovoljstvo ako budu krasile neku pozadinu iza motora A sto se tiče svega ostalog, vidi se da gazis sam po sebi unapred pa nema potrebe da trošim reci na podršku. Dobro došao i nadam se nekom prilikom da se sretnemo u tvojim krajevima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti motivator. Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti motivator. Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Da ne ponavljam drugare, samo te pitam: gde si do sada bio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici! Ako si ga "poznavao" onda, verovatno ne gresis. To mi je bio brat od strica. Nosio je moj nadimak. Bas sa ovim crnim Harlijem (sa slika) je dosao do mene letos (nekih 300km), ali nikad nije stigao da se vrati. Ode decko u 2-3 meseca. Laka mu zemlja bila. Buenas.Ako ti se da opiši nam taj nemili događaj.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, el classico je napisao: Buenas. Ako ti se da opiši nam taj nemili događaj. Vozim motor, nisam bajker. Hola Amigo! To sto ja nosim prsluk sa tamo nekim bojama, ne cini me boljim covekom ili vecim ljubiteljem motora. Stvar je u necem drugom. Decko od 32 godine je u rasponu od dva meseca od toga da mu je muka i povraca i odlazka na hitnu... stigne da je umro. Sve to mu se krenulo desavati na pola ride-a, koji je trebao biti 600km. Ubi ga Sarcoma bez ikakve sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, nemo je napisao: Dobrodošao! Da ne ponavljam drugare, samo te pitam: gde si do sada bio?? Hvala. Na Karibima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hola Amigo! To sto ja nosim prsluk sa tamo nekim bojama, ne cini me boljim covekom ili vecim ljubiteljem motora. Stvar je u necem drugom. Decko od 32 godine je u rasponu od dva meseca od toga da mu je muka i povraca i odlazka na hitnu... stigne da je umro. Sve to mu se krenulo desavati na pola ride-a, koji je trebao biti 600km. Ubi ga Sarcoma bez ikakve sanse. Hvala ti na objašnjenju.Drž’se!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2774 Napisano Januar 10, 2020 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao kolega ! Majstore šta si sve prebrodio... kapa dole ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, el classico je napisao: Hvala ti na objašnjenju. Drž’se! Vozim motor, nisam bajker. Pre 16 sati, el classico je napisao: Hvala ti na objašnjenju. Drž’se! Vozim motor, nisam bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 10, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Savan je napisao: Ima ovde nekoliko ljubitelja dominikane. Biće nam zadovoljstvo ako budu krasile neku pozadinu iza motora A sto se tiče svega ostalog, vidi se da gazis sam po sebi unapred pa nema potrebe da trošim reci na podršku. Dobro došao i nadam se nekom prilikom da se sretnemo u tvojim krajevima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Dominikana je prelepa, pa ne sumnjam da ima mnogo ljubitelja. Najbolje kad bi se organizovali pa je obisli celu motorom. To je oko 2500km. Za 4 dana moze ili opustenije za 5. Do tad cu podizati slike Vidim da se javljas iz NL. Uvozim dosta od tamo. Hvala na podrsci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Brt, jedno veliko RESPECT i sve pohvale Prave reči, objašnjenje i odgovor kada neko voli nešto uvek ima nade, rezultata Želim ti puno sigurnih km i da se uvek nasmejan kući vratiš a ako te dvotočkaš dovede u SRB ovde imaš brata i sve privilegije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nemam šta dodati osim da ti poželim dobrodošlicu i sreću u budućnosti!!! Svaka čast... još jedan dokaz da čovek kad ima volju može sve... bukvalno od do...sve iz glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8145 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Neću o lošim stvarima sa kojima si se suočio do sada jer vidim da guraš jednako dobro i kada te život miluje, i kad ti lupi žestok šamar. Samo napred, i ne štedi megabajte kada budeš slao fotke prelepih Kariba, da nam malo olakšaš ovaj zimski "neizdrž"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 18, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, DarkoČa je napisao: Brt, jedno veliko RESPECT i sve pohvale Prave reči, objašnjenje i odgovor kada neko voli nešto uvek ima nade, rezultata Želim ti puno sigurnih km i da se uvek nasmejan kući vratiš a ako te dvotočkaš dovede u SRB ovde imaš brata i sve privilegije Hvala na lepim recima. Srbiju i okolinu cu da obidjem uskoro, na dva tocka. Potrudicu se da delim buduce rute i saljem slike ovde, na forumu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 18, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, shoyyka je napisao: Nemam šta dodati osim da ti poželim dobrodošlicu i sreću u budućnosti!!! Svaka čast... još jedan dokaz da čovek kad ima volju može sve... bukvalno od do...sve iz glave... Hvala puno kolega. Iz glave ide sve. Nema sumnje. Veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalas 260 Napisano Januar 18, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Dominikanska Republika Motocikl: R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, DraganNS je napisao: Pozdrav i dobrodošao! Neću o lošim stvarima sa kojima si se suočio do sada jer vidim da guraš jednako dobro i kada te život miluje, i kad ti lupi žestok šamar. Samo napred, i ne štedi megabajte kada budeš slao fotke prelepih Kariba, da nam malo olakšaš ovaj zimski "neizdrž"... Hvala Dragane. Nikad se nema sve. Kad uporedim ono cuveno "pre i posle", moze se reci da sam sad generalno zadovoljniji svojim zivotom, porodicom, poslom... a tek motorom. A nisam naplatio nikakvu odstetu. Cudna prica. Obecavam da necu stedeti Mega ni giga... Iako nisam ljubitelj stajanja motorom da bi se slikao. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...