Jump to content

Moto Zajednica

Caberg Justissimo ili Nolan N-102

Recommended Posts

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Shoei XR 1000 nije uopste flip up kaciga, a sto se tice Caberga....nanese me put do Gevare i ja svratim i bas se razocaram.Cena u radnji je bila 22400 dinara a ne 21400 koju dobih preko telefona (a 2x sam pitao da potvrdim), a od velicina imaju samo XXL i XL sto mojoj maloj glavi ne odgovara, a ni na oko mi nije bas kao Nolan N-103 ili N-102 (mislim na zavrsnu obradu).U svakom slucaju sutra se ide u kupovinu u Pesti.Sve cu fino da isprobam ali vec sam se poprilicno zagrejao uz pomoc vasih saveta da to bude Nolan :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Odluka pala, kupio sam 2x Nolan N-102 sa sve Basic Kit-ovima,kablom i Intercom-om i moci koji tamo rade su za primer kako treba da izgleda kupovina i kako da ostavite gomilu para sa osmehom na lice.Kad vidim kako to ljudi rade maximalno u sluzbi kupca dodje mi da odem do onog Teletrade i napljujem one neobrazovane majmune najstrasnije >:(

Prvo sam otisao do predstavnika za Caberg i Arai, ljubazni ljudi mi sve fino pokazase, samo od Flip up kaciga imaju 5 razlicitih modela i gle cuda i velicine za iste al mi se zavrsna obrada bas i nije svidela.Na 5 minuta od njih je Euromotor (Madjarski predstavnik za Nolana,X-Lite,Schubertha,Spyke...).Maximalno su mi bili na usluzi, birao sam slemove za mene i devojku 2 sata.Hteo sam N-103 da uzmem al mi kalup nije bio odgovarajuci pa sam se bacio na 102 i pazario sam na kraju modele Target N-102 i Secret N-102 koji su kod nas preko 300 evra za 280 evra Dadose mi popust u startu na kacige i Intercom 5%,za basic Cit-ove 10% pa su me kacige tako kostale po 270 evra.U tu cenu je uracunato 20% Afe (poreza-PDV za koji su mi popunili papire da bih dobio i tu neku kintu natrag).Sve vreme su me nudili picem, dovlacili iz magacina ranorazne modele i velicine, pa sve to po nekoliko puta i na kraju mi besplatno montirali i mikrofone i sluske i ukljucili Intercom  da mi pokazu i provere dal sve to lepeo funkcionise.Prezadovoljan sam :)

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

Ja sam imao Nolan 102 i uopste nisam bio zadovoljan. Mehanizam se rastelovao za 1 sezonu, preko 100 km vec susti, a na 120 ili vise da ne pricam. Sada imam BMW i ne mogu da verujem koja je razlika. Mislim da ne vredi te pare. Video sam i N103 nisam osetio  neku razliku osim kozmetickih promena. Sto se tice komunimkacije ne cuje se lose, mada sam uvek imao problem da u rukavicama pogodim srednje dugme.

A kupio sam flip up zato sto je kao prakticno, uvek sam je koristio kao integralnu, probao da vozim podignuto i nesto mi nije prijalo. Mozda da probas N84 ima i ona komunikaciju, a integralna je.

Za Caberg nemam pojma.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja