john smith 0 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nazalost imao sam pad (na desnu stranu) sa kymco-om grand dink 125 i na svu srecu sa mnom je sve ok al njemu (kymcu) nije dobro tj od tog pada prilikom sporije voznje vuce u levo . s obzirom da se bas nesto i ne razumem puno u njegove sastavne delove, dajte neki komentar sta bi trebao da prekontrolisem ili jos bolje kod koga otici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Maj 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako si ga udario. Po ovoj prici zakljucujem da je neki manji pad u pitanju, ne bi trebalo da je nista motoru, ali ako vuce na neku stranu, to znaci da je "povukao" negde, viljuska, ram, sam volan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nesto se uvilo m,najbolje se vidi kada vozis pravo,a neko ide iza tebe ,i obrati paznju dali su tockovi u osi,tj dali gaze po istom tragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 27, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri vilu. Ima ljudi koji ispravljaju stapove,tako da mislim da to nije veliki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan proveri i boju na ramu vidi da negde nije ispuca (ne izgrebana ) to moze da je prelom metala ,ako motor ima plastike vidi da ih skines da mozes boje videti prednji deo , moguce da si zezno osovinu u viljusci . moras sam da lociras gde je zeznut da bi ocekivo dalju pomoc inace mi sa mo mozemo da nagadjamo . obavezno nadji nekog da gleda dok vozis polako i sa prednje i za sa zadje stane ( vidi da se ta osoba malo razume u mehaniku). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odvezen u servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sam nerazumes ??? , a nevolis kucnu radinost i nemas Trokrilni sifonjer pun alata i raznih gluposti ;D ;D NAJPAMETNIJI POTEZ ;D ;D. Bolje da ga gleda neko ko zna sta da trazi :onego da izgubis dane i zajebes jos vise . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ili pukao ili se savio MOST na vilama,nebudu vile savijene uvijek ali se skuplje naplate ;D usporedi luftove na mostu s novim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Jun 7, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ispravljena viljuska jos samo novu prednju gumu da kupim i sve ok . hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...