Doctor...Maniac 7 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 690 2008 god Prijavi odgovor kao problematičan Imam kawasaki klr 600 , 1992 god pali na dugme ,1400e .Želeo bih da ga prodam ili zamenim uz moju doplatu za yamahu tt e ili tt r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 5, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para trazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor...Maniac 7 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 690 2008 god Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Astral said: Koliko para trazis? 1400e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 5, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, sad vidim gore da pise u prvom postu. Cini mi se kao da nije pisalo. Ti si vlasnik u saobracajnoj? Registrovan je do kada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor...Maniac 7 Napisano Januar 5, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 690 2008 god Prijavi odgovor kao problematičan Da ja sam vlasnik na mom je imenu ,registrovan je do 6 juna 2020godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Januar 5, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: Izvini, sad vidim gore da pise u prvom postu. Cini mi se kao da nije pisalo. Ti si vlasnik u saobracajnoj? Registrovan je do kada? Ajde, sezona je već počela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X moto 0 Napisano Jun 19, 2021 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Promenio Jun 20, 2021 član X moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...