acim 765 Napisano Maj 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da u Beogradu ne može čovek da kupi pristojan tankpad? Izgleda da veći izbog ima samo onaj shop na buvljaku. Treba mi za crnog Fazera, dakle pretežno crn ili možda providan. Šaljite slike ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skilled warrior 31 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si video ovu : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19146.0 ja sam je kupio bas za Fazera...ali motor ode.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim nalepnicu za rezervoar, ne torbu, imam torbu sa magnetima onu iz Louisa od 10 evra. U Majilovcu je bio taj prodavac, imao je pedesetak tankpedova, da biraš, SRBIJA, srpske slave, sve i svašta. Više ga od tada nisam video na skupovima, a danas me mrzi da idem u Lazarevac i rizikujem da iskisnem zbog toga. Zna li neko ko to prodaje? Znači, moguće da ih sam pravi ili mu neko pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan to je bilo kod RAJE, ima ga na forumu, moze ti poslati postom, oces broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš u Rodiću crn i crno-bijeli u Cvijićevoj... Još i piše Fazer na njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš u Rodiću crn i crno-bijeli u Cvijićevoj... Još i piše Fazer na njima... Suludo mi je dati 40 evra za tako nešto, preteruju. Kupio sam danas u Pančevu baš gotivan tankped za 1200 dindži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...